Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Ale když už jsi to nakousl, proč ty naše utíkající lidi z protektorátu přijímali ve Francii a Británii a naopak v autoritářských zemí typu Polska to bylo spíše naopak (o Rusku a internaci v gulagu ani nemluvě)? To je taky docela zajímavá historická paralela.

To, ze je tohle paralela, si muze myslet opravdu, ale opravdu jen idiot a rekli to uz i jini, slunyckovejsi a znamejsi lidi, nez su ja. Byly uplne jine podminky a hlavne na zapad od nas utikala uplne jina kasta lidi, nez ta zver, co porad podporujes, ale jen hubou. Deti, manzelku nenabidnes a migranta doma taky nemas. Za dalsi znovu, rpro dementni imbecily opakuji, ze ani jeden z Cechu, co utekl na zapad, nehodlal obratit zemi, do ktere utekl na svoji viru, nepachal v ni teroristicke utoky a ZAPOJIL se do pracovniho procesu. Nezebral o davky. Jedina paralela, ktera se da v dejinach CR najit je ta, kdy tyrani, zotroceni, odriznuti od vzdelani, prchali statecni a hrdi cigani do UK a Kanady, kdy nam kvuli nim zavedli viza. To je jedina paralela.

životy těch zabitých se vyměnily za životy příjmutých uprchlíků, to nelze nijak zpochybnit.

to je čiročirá demagogie.

to neni demagogie, to je prosty fakt. Kdyby tady migranti nebyli nalezli, nestaly by se teroristicky utoky a nebyli by mrtvi. Holy a prosty fakt, ktery nemuze pochopit jedine debil.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat