Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reálné dopady tzv. migační krize

Tak zabko kunkalko. Vezmu to strucne co to pujde.

Byl jsi usvedcen ze lzi a to nekolikrat.

Na nacionalizaci neni vubec nic spatneho a dokonce je prirozena. Je prirozeny citit naklonnost ke svymu narodu.

Dale kunkas cosi:

Výsledkem je, že polští Radkové a Cejnové začínají diktovat, co si můžou ostatní myslet, a co je podle nich tzv. "správné". Jak je vidět, tito lidé se nějakým étosem nezabývají a jdou tvrdě za svou mocí.

Ja nesu polak a je mne jedno, co rika kdosi v polsku. Takze za prve, i kdyby byla pravda, ze se v polsku nekdo ozyva, tak je to, ty demente, pouze reakce na puvodni akci, kterou rozpoutali vyjebani slunyckari. Ti si sem nakvindovali migranty, lzou lidem atd. atd. Takze lidi se pravem bouri a reaguji na ty multykulty zmrdy, kteri jako prvni zacali prosazovat jen vlastni nazory za ty jedine a spravne. Takze si opet pletes pojmy s dojmy. Tohle je pouze reakce na akci multykultyzmrdu a ulhanych politiku, kteri misto aby chranili svoji zem, tak kolaboruji kdo vi s jakymi zmrdy a pak sem nechaji pochodovat stada cmoudu. Politici nekonaji a nejednaji a lidi tak nemaji jinou moznost. Kdyby ti sraci jednali, a psal jsem to tady uz nekolikrat, tak maji konvickove atd. smulu

kdo si nechrani hranice - idiot
kdo si nebrani teritorium - idiot
kdo do sveho teritoria zve cizi - idiot,pripadne lhar/pokrytec a podvonik, jako zabak, ktery to hlasa, ale domu si chudinke a ubohoucke migranticky nevezme
kdo srovnava pravo na vlastneni teritoria domaciho a privandrovalce - idiot, jeho spolubydlici budou prevalcovani nove prichozimi, spousta mrzaku z neziskovek hlasa, ze zeme je vsech, vsechno je vsech, tak proc se nepodeli o svuj majetek? Ten je prece podle teto superhypermegaukrutne teorie taky vsech. Porad rozdavaji z ciziho, ale jak se to ma dotknout jejich penez, byť par korun, tak se cukaji jako zabka uhlokvakalka.

Ad moje zobecnovani. Za prve slysim a vidim, na rozdil od multykulty zmrdu. No a umim si spocitat 1+1.
Tady hovori predseda, hovori k lidu. Je to neco jako syn nejvyssiho. Bohus by ho tak asi nazval.
https://www.youtube.com/watch?v=oyyXneRHHic

Tak tady jen pro tebe, ty demente, abys vedel, proc je uplne v pohode pausalizovat u te muslimske chatry. Fakta a cisla. Bral jsem to, jak jsem si vzomnel. Neni v tom zadnej system.

3 ze 71 uprchliku si najdou praci
http://www.unhcr.org/5273a9e89.pdf

cca 80% te chamrade, co se sem vali jsou muzi

je prokazano, ze mezi migranty jsou lidi z IS

Počet přepadení a násilných přepadení v přepočtu na 10 000 obyvatel vzrostl od roku 1950 do roku 2014 celkem 8,18 krát. Zdivočeli snad Švédové?

čísla k sociální integraci pracovně schopných azylantů s povolením k pobytu, kteří se nacházejí až 7 let ve Švýcarsku. Sociální dávky však pobírá, rozčleněno podle země původu, toto procento z nich:
Eritrea: 91%,Turecko: 89%, Sýrie: 87%, Irán: 84%, Srí Lanka: 75%…

Statistiky švédského Úřadu pro prevenci kriminality (Brottsförebyggande rådet) celkem přesně vyčíslují míru rizika jednotlivých menšin. Například imigrant ze severní Afriky má 4,7 krát vyšší pravděpodobnost než etnický Švéd, že získá záznam v trestním rejstříku. Imigrant z rovníkové Afriky má 5,3 krát větší pravděpodobnost, že bude odsouzen.

strana 20, svedsky no go zony, o kterych multukulty zmrdi tvrdi, ze nejsou
https://www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Rapporter-utredningar/01%20Polisen%20nationellt/Ovriga%20rapporter-utredningar/Kriminella%20natverk%20med%20stor%20paverkan%20i%20lokalsamhallet%20Sekretesspr%2014.pdf

prevzaty clanek, overit se da na zahranicnich zdrojich; asi 80% kozomrdu ma nazor, ze jediny vyklad viry je spravny, necelych 60% kozomrdu by se rado vratilo ke korenum viry, tedy k tvymu praotci megakozomrdovi, temer 70% kozomrdu je presvedceno, ze nabozenske predpisy (tedy i saria) jsou dulezitejsi, nez nase zakony
http://kremlik.blog.idnes.cz/c/475500/vyzkum-vetsina-muslimu-jsou-fundamentaliste.html

Tak tolik k pausalizaci, ktera je u kozomrdu zcela na miste a je pravdiva, vychazi z faktu a take z jejich kozomrdske knihy kofranu. Vic sem toho davat nebudu, takto bych mohl pokracovat do rana. Takze s tvyma pokrivenyma nazorama, ktery mohl pokrivit jedine tvuj "karakter", se bez zahrabat a nevytahuj moje ani cejnovo jmeno. Se sraci, jako ses ty, si nemam co rict.

Za chvilku se s lidma, jako ses ty a tobe podobni, dostaneme do stavu, kdy se bude tvrdit, ze cernoch neni cernej.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat