Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jak přibrat ? ale neztloustnout

Ako cvicit a stravovat sa ti poradia v kazdej posilovni, za urcity poplatok ti trener vypracuje aj jedalnicek.
Ked som cvicil ja (25 rokov dozadu) moj jedalnicek vyzeral asi takto.
Ranajky obycajne (nejake rozky, chleba, mlieko, syry, salama)
Obed v skole
Poobede cvicenie, po cviceni vacsinou cely tvaroh s ryzou a bananom akp prilohou, vecer som jedol 4-6 uvarenych vajec natvrdo..zltka som vacsinou vyhadzoval, jedol len bielka. Po cviceni ak sa dalo som este tak hodinku spal.
Jedalnicek som mal rozpisany a prepocitavany na KJ, aby bol prijem vacsi ako vydaj. Napriek tomu so po case vdaka typu svojej postavy (ektomorf) narazil coskoro na barieru 70kg, ktoru som nevedel prekonat. Tuku som mal na sebe minimum, vsetko boli len svaly, na lavicke som tlacil tolko, co o 20kg tazsi kamosi, ale pribrat viac sa mi nepodarilo.
Skusal som rozne typy cviceni, nakoniec som skoncil na 2+2, ale ani tak som sa rok nemohol pohnut z tych 71kg. Proste telo sa branilo a udrziavalo si svoju idealnu hmotnost. Okrem posilovania som v tom case robil kicxkbox, cyklistiku, beh a podobne aktivity, takze zase bez pohybu som dlho nevydrzal. Urcite aj to zohralo svoju rolu.
Viem vsak, ze moje rocniky, ktore prisli do posilovne napriklad rok po mne objemovo dosiahli to, co ja za ovela kratsi cas, ale vsetci do jedneho po treningu nieco do seba sypali a za zopar z nich by som ruku do ohna nedal, ze aj nepichali.
Pokial si ektomorf bud trpezlivy, ak by sa aj telo branilo zo zaciatku skoro, ci neskor ho zlomis a postupne sa tie svaly zacnu na teba lepit.
Btw moj kamos ma taku teoriu, ze do posilovne chodia len chlapi z nizsim sebavodemim, co si tam nieco kompenzuju v zivote a nemyslim si, ze je daleko od pravdy;o).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat