Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Pozdvihnutie urovne debat

Tak radek je v podstatě troll a sám se k tomu přiznal... Jeho morální kvality jsou mi u (_!_) v podstatě jako celý radek, já s ním přestal komunikovat už před drahně dlouhou dobou a myslím si, že pokud někoho vytáčí, je tu celkem dobře zpracovaný detrolizér.

Pokud někoho vytáčí nějaký uživatel, nemusí na něj přece reagovat. Bavíme se tady o tématech jako občanská společnost a nakonec dospěješ k závěru, že je třeba cenzury? Kdyby takový radek nikoho nezajímal, už by tu dávno nebyl, bo by uhynul hladem, jako každý troll, kterého nekrmíš. Takže přeneseně řečeno, za takového radka neseš spoluvinu i ty (pokud ti tedy tak vadí), protože s ním neustále diskutuješ. je to v podstatě stejný fenomén jako svého času chochol. "Všechny" (až na pár zarytých bolševiků) sral, ale pořád se s ním někdo hádal a dával mu palivo k životu, tak se pak všichni divili, že tu trolil tak dlouho (ani vlastně nevím, proč skončil, nějakou dobu jsem debaty nesledoval). Tak si sakra tu občanskou společnost budujme od základu, ne?

Věř mi, že cenzurou dosáhněš jedině toho, co sám nechceš = povýšit ty, kdož tě serou na mučedníky... Omezit sprosté slova, OK, dej to do kodexu debat a vyžaduj to, ale za cenzuru lidí se nepřimlouvám, dokud tady s nimi někdo diskutuje, tak asi někoho zajímají... Toť můj skromný názor

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat