Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hrátky s totalitarismem

Tak samozrejme, ze je uhl slunyckar. To vi cely svet, co je uhlosabat rodinka zac. Staci se podivat, co ozembouska sabatova vyvadela při akci Kurim a co v pripade satecku, migrantu atd.

Mistri světa nejsme, to fakt ne, ale diky za podporu. Je pekny videt, ze mas k lepsim respekt.

Je zvlastni, ze clovek jako ty, co se porad ohani zavrenymi hranicemi, funkčními zákony atd. najednou schvaluje poruseni těch drakonických zakonu, který dle tebe mame a bagatelizuje spachani trestnyho cinu svým spoluvěřícím uhlosabatsynkozmrdem. Dyt prece o nic nejde, dyt je nechal jen prespat, vychcat a vysrat, a jsou to prece taky lidi. To bylo i tech cca 8, co se včera ukazali v Parizi. Do prcic, prohlizec mne doplnuje diakritiku.

Třeba má Uhl hausbót nebo caravan nebo dokonce maringotku of love.. ;-) Pak by měl být pro výstrahu zastřelen

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pak by měl být pro výstrahu zastřelen, protože ubytovat tyhle teroristy je totéž jako skrývat paragány v Protektorat Böhmen und Mähren.

Jo, ve Francii je taky jen ubytovali a oni se odvdecili tak, jak se pise v druhym tématu a pak třeba tady o něco niz. Jen nechapu, jak mohl ten IS utocit ve Francii, když ty zákony tak funguji a IS je prece jasne mimo uzemi EU. Takze asi utocil konvicka, pitomio nebo ja nebo třeba cejna, abychom na ty milumirovny migranty uvrhli stin podezreni a nejlíp i celou vinu.

http://zpravy.idnes.cz/islamsky-stat-ve-videu-hrozi-francii-dsf-/zahranicni.aspx?c=A151114_104055_zahranicni_ert

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat