Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Stop a Douchebag

V skratke, ide o rusku "socialnu" skupinu, co zastavuju vodicov iducich po chodniku a v pripade, ze nechcu vycuvat lepia im na skla tazko stieratelne nalepky. Vide najdete na YT.
Na videach sa mi paci, ze to robia nenasilnou formou (na jedno usli jednemu aktivistovi nervy a trosku do jednej hysterky strcil), ze su adrenaliove (pistole su bezne, na jednom videu je aj kalach;o)) a celkovo mi to pride ako dobra studia ludskej blbost a arogancie. A napodiv na videach su zeny arogantnejsie ako muzi.
Viem si predstavit, ze byt mladsi a zit v Moskve tak sa uz vidim ako sa vozim po kapotach ruskych aut;o).

Předmět Autor Datum
Kdysi jsem o nich viděl první video, nic extra, ale teď když jsem to projížděl, koukám, že se situac…
icepower32 26.10.2015 10:09
icepower32
S buchackami sú tam aj lepšie, mne dá páčia tie vtipné, napríklad dr. Evil alebo cap of invisibility…
fleg 26.10.2015 21:22
fleg
Souhlas, sranda to je. Dokonce se mi líbí i práce policie, která zdá se, i spolupracuje :-) nový
icepower32 26.10.2015 21:42
icepower32
Mazec, velkej respekt těmto lidem. Ten hrdina s tou bouchačkou na konci snad ani nepotřebuje komentá… nový
M4rty 27.10.2015 16:17
M4rty
V Rusku civilista prakticky nemá šanci získat povolení k držení zbraně a pokud jej už získá, pak ji… nový
Kurt 26.10.2015 21:49
Kurt
Tak můžou to být klidně airsofty, to ze dvou metrů nepoznáš... já teda až pojedu do Ruska, tak si na… nový
MadMike 27.10.2015 09:51
MadMike
Ja si myslim, ze v Rusku sa na airsofty nehraju. Vytiahnut tam na ulici airsoftovu zbran by asi bolo… nový
fleg 27.10.2015 19:40
fleg
V Rusku civilista prakticky nemá šanci získat povolení k držení zbraně Ono spousta věcí se dá dělat… nový
cejna 28.10.2015 06:33
cejna
Tak mají všichni něco doma už od války, od kalašnikova po tank. V těch bývalých republikách je to ob… nový
karel 28.10.2015 07:08
karel
To je samozřejmě pravda, ale v zemi, kde je fízl na každém rohu, bude těžko někdo chodit po ulici s… nový
Kurt 28.10.2015 09:22
Kurt
Vzpoměl jsem si na toto vlákno a chtěl bych se zeptat, zda pořád sledujete tento "úžasný" aktivistic… nový
Roker 12.12.2016 10:48
Roker
Nove diely som sice nevidel a sam patrim k tym, co obcas pravidla porusuju, "ked to okolnosti vyzadu… nový
fleg 12.12.2016 11:03
fleg
Tady ale nejde o to, jestli je správné porušovat pravidla nebo nikoli, ale jaký směr celý tento "pro… nový
Roker 12.12.2016 13:09
Roker
Podobných je plná ČT a ještě za to platíme. nový
karel 12.12.2016 14:01
karel
Mozno mas pravdu, ale na net sa dostava len zostrih toho, co robia a samozrejme nedavaju tam videa,… nový
fleg 12.12.2016 15:29
fleg
Tak například tady máš jedno ukázkové video, co jsou to za samozvané čuráky... Samozřejmě že 90% je… nový
Roker 30.12.2016 10:25
Roker
Na vasem videu nevidím nic. Bohužel. Ženská, jak ji nazýváte, evidentně stojí někde, kde nemá. Je sl… poslední
Kov 22.02.2017 01:19
Kov

V Rusku civilista prakticky nemá šanci získat povolení k držení zbraně a pokud jej už získá, pak ji nemůže veřejně nosit (může je získat například coby sportovní střelec, ale v takovém případě zbraň nedostane do ruky on, ale střelecký klub, civilista ji nesmí z prostor střelnice vůbec vynést).
Čili by mě zajímalo, co je to za ty exoty se zbraněmi.

Vzpoměl jsem si na toto vlákno a chtěl bych se zeptat, zda pořád sledujete tento "úžasný" aktivistický projekt a hlavně jaký směr nabral a kam se to posunulo...
Když rozdávali nálepky za stání na chodníku nebo jízdu v pěší zóně, prosím, sice se mi tam nelíbila ta arogance, ale dejme tomu, že to byla záslužná činnost. Viděli jste v poslední době nějaké díly? Klukům a holkám aktivistickým celkem narostly křídla (těch grup je povíc a "nejhustší" je tuchám ta moldavská)... Projekt nyní vypadá tak, že partička ukurvenečků rozhoduje kdo, kde bude nebo nebude jak dlouho stát, byť to je třeba pár minut, než partner/ka něco vyřídí a není problém kdykoli auto přesunout (kdo z nás nezastavil před poštou v druhé frontě, než manželka vyzvedla balík?). Buď se podvolíš, nebo dostaneš nálepku, to vše s notnou dávkou arogance a povýšenosti. Nedej bože se nálepce "bránit", okamžitě vyfasuješ pepřákem do ksichtu, nebo na tebe nastoupí 3-4 týpci. Řekl bych, že je to dokonce záměr, vyprovokovat co nejvíc hejlů ke konfliktu, to pak "youtubemany" naskakují jedna radost :-)
V podstatě se i těším na to, až někomu rupnou nervy a seřeže ty zmrdy lešenářskou trubkou na jednu hromadu... Čím dál tím víc se mi jeví slovo "aktivista" jako hodně vulgární urážka!

Nove diely som sice nevidel a sam patrim k tym, co obcas pravidla porusuju, "ked to okolnosti vyzaduju", ale...skus sa na to pozriet z druhej strany. Naco mame pravidla, ked ich moze hocikto a hocikedy porusovat? Ja viem, kazdy mame ten svoj subjektivny pocit, ze prave teraz ja musim, a preto mozem.
Spomenul som si na policajne video ako asi 15min tocili chlapika, co obiehal, ked to slo. Nespravil nejaku zivot ohrozujucu situaciu, ale prekracoval rychlost o 40-50km, obiehal cez plne, dokonca aj cez dve. Chlapik bol slusny, nenavazal sa do policajtov a dovod mal klasicky....ponahlal sa do prace. Kto z nas sa niekedy neponahlal, ze?
Takze je to ok nie? Nie, nie je. Keby niekoho zrazil v tej vysokej rychlosti, ci sposobil nehodu (napriklad tebe) nejavil by sa ti jeho priestupok ako banalny.
Btw minule som stal pred Tescom, pri prechode, pretoze mi manzelka volala, ze uz ide, tak som ju siel cakat...cakal som 5-10min (pretoze vraj bola brzda pokladnicka) az prisli policajti za mnou, ze nech vypadnem, ze tam nemam co stat. Bolo to podla teba ok? Keby sme to mali aj tu a dostanem nalepku po odmietnuti, ze ja cakam na manzelku, ktora uz uz pride mal by som sa branit?

Tady ale nejde o to, jestli je správné porušovat pravidla nebo nikoli, ale jaký směr celý tento "projekt" nabral... Zkus si trochu představovat i ty, kdybys stál před tím tescem a místo policajtů by ti zaťukali na okno přiteplení aktivisté s tím, že jsou "federální projekt Stůj debile" a že tam nemáš co dělat, nebo ti nalepí na sklo samolepku. Jako bonus by ti ten čuráček stál před autem a odpočítával na prstech kolik máš času na to odjetí, než začne lepit...
Úplně tě vidím jak bys jim zatleskal, sklapl podpatky a odjel...

Tady jde o tu aroganci a to, že kluci si hrají na polobohy a ten zájem o sledovanost = co nejvíce vyostřených konfliktů je tam už více než patrný... Jak říkám, pevně doufám, že na to ti zmrdi dojedou.

Mozno mas pravdu, ale na net sa dostava len zostrih toho, co robia a samozrejme nedavaju tam videa, kde "sa nic nedeje". Je mozne, ze 90% ludi naozaj odide bez akehokolvek konfliktu a keby si bol s nimi cely den zistil by si, ze je to vlastne nuda cela tato aktivita a ze sa nic take nedeje.
SKus sa na to pozriet takto, ci sam seba nevmanipulovavas do istej pozicie len z dovodu, ze nemas dostatok informacii.

Tak například tady máš jedno ukázkové video, co jsou to za samozvané čuráky...

Samozřejmě že 90% jejich "práce" může být nuda, protože většina lidí se s nimi odmítne hádat a taky proto, že dost aut ocejchují v nepřítomnosti majitele... A že dávají na net jen to, co uznají za vhodné? Pochopitelně, vyberou a sestříhají to, co je pro ně vhodné a dokonce i na tom je vidět, co jsou to za zmrdi...

Ženská (od nějaké firmy, nevím jaké konkrétně) zastaví za zaparkovanýma autama a jde něco vyřídit, když "neuposlechne" výzvu samozvaných hajzlíků, co útočí vždy v přesile a snaží se jim vysvětlit, že tam nebude stát dlouho (navíc tam není sama, takže auto může kdykoli přeparkovat kolegyně, v případě potřeby) - šup nálepka. Babě se to pochopitelně nelíbí a něčím je poleje (v mých očích je to na naprosto stejné úrovni). No to si dovolila moc, trestat samovykladatele jediné možné pravdy a morálky - šup další nálepka do zorného pole řidiče (to toho ti kokoti dokázali - pokud jim tak hrozně jde o dodržování zákona, tak s takovým vozidlem se nesmíš pohnout z místa :-D = dopravní situaci výrazně zkomplikovali)

Druhý příklad, vysedne asi dvěstěkilový týpek a začne jim dělat šou (chtěl bych vidět ty hrdiny, kdyby se fakt nasral) a najednou nevadí, že tam stojí možná delší dobu, než ta ženská, které si dovolila se jim vzepřít... :-D

Ne příteli, ať už to chceš sebevíc vidět jako super občanský projekt, tak je to bohužel opravdu jen honba youtubemany, arogance a hraní si na "pánybohy", kteří z titulu nulového mandátu rozhodují o tom kdo co může a nemůže... Doufám, že narazí na mikrobus plný amaterských boxerů a ti jim vysvětlí, jak se věci mají. Moc bych to těm zmrdům přál :-)

Na vasem videu nevidím nic. Bohužel. Ženská, jak ji nazýváte, evidentně stojí někde, kde nemá. Je slušně požádána, aby tam nestála. Nepomůže to, nálepka. Hotovo. Oni ty zákony nevymysleli, chtějí jen, aby se dodržovali. Takže proto jsou to hned zmrdi? Zajímavý slovník...

Takže budeme zavírat oči a dělat, že je vše v pořádku. Jízda na chodníku? Nevadí. Špatné parkování? Nevadí. Chceš, aby se dodržovali zákony? Jsi zmrd.

Vážený, koukám, že jste stejný jak někteří lidé na jejich videích. Také si myslíte, že jste chytřejší než druzí a můžete si dělat co chcete, ale řeknu vám tajemství. Nemůžete...

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru