Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Stop a Douchebag

Vzpoměl jsem si na toto vlákno a chtěl bych se zeptat, zda pořád sledujete tento "úžasný" aktivistický projekt a hlavně jaký směr nabral a kam se to posunulo...
Když rozdávali nálepky za stání na chodníku nebo jízdu v pěší zóně, prosím, sice se mi tam nelíbila ta arogance, ale dejme tomu, že to byla záslužná činnost. Viděli jste v poslední době nějaké díly? Klukům a holkám aktivistickým celkem narostly křídla (těch grup je povíc a "nejhustší" je tuchám ta moldavská)... Projekt nyní vypadá tak, že partička ukurvenečků rozhoduje kdo, kde bude nebo nebude jak dlouho stát, byť to je třeba pár minut, než partner/ka něco vyřídí a není problém kdykoli auto přesunout (kdo z nás nezastavil před poštou v druhé frontě, než manželka vyzvedla balík?). Buď se podvolíš, nebo dostaneš nálepku, to vše s notnou dávkou arogance a povýšenosti. Nedej bože se nálepce "bránit", okamžitě vyfasuješ pepřákem do ksichtu, nebo na tebe nastoupí 3-4 týpci. Řekl bych, že je to dokonce záměr, vyprovokovat co nejvíc hejlů ke konfliktu, to pak "youtubemany" naskakují jedna radost :-)
V podstatě se i těším na to, až někomu rupnou nervy a seřeže ty zmrdy lešenářskou trubkou na jednu hromadu... Čím dál tím víc se mi jeví slovo "aktivista" jako hodně vulgární urážka!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat