Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cenzura internetu

Tak zabak se tady ohani brnenskym Bronxem. Z nej to je opravdu coby jednoruky kamenem dohodil mezi normalni, pracujici lidi. Takze ty socialni demagogie a konstrukce si fakt nechte pro nekoho, koho opijete cajem.

Cigani v cele CR kolem sebe vidi (i kdyby to nejakym omylem nevedeli, tak to vidi v TV, mediich apod.), ze je normalni delat, ze je normalni nekrast, ze je normalni nedelat bordel a presto na to serou. Davat to za vinu navykum, je nesmysl - nenizas takovej problem si vytvorit novej navyk. Co takovej normalni bilej po maturite, kdyz jde poprve do prace? On ma pracovni navyky?

U nas se porad rika, ze horsi je, kdyz se nekomu neco nechce, nez kdyz fakt nemuze a toto je hlavni problem ciganu. Oni proste nechcou, ne ze nemuzou.

No a hodnotit je podle tohoto

Jak je vidět, fakt, že se snaží pár desítek jedinců, je pro vás irelevantní a nestačí jako "důkaz" že všichni nejsou stejní.

to chce silnej zaludek. Takze si to zjednodusime. Presuneme se do kriminalu. Budeme predpokladat, ze je tam 100 veznu. 99 jich sedi opravnene a 1 je tam omylem, je nevinnej. Budeme teda tvrdit podle toho nevinnyho, ze nejsou vsichni stejni nebo dokonce prejdeme do uplne slunyckarske demagogie a budem tvrdit, ze jsou nevinni, protoze ten 1 je nevinnej? Abysme nahodou ty ostatni nehazeli do jednoho pytle nebo je nenalepkovali?

Kazdej normalni clovek vi, ze je to blbost. Proste pokud se 80-90% ciganu chova jako hovada, nikdo normalni nebude riskovat, ze trefi zrovna tech par % "hodnejch". Je to to samy, jako chtit po malym diteti, ktery se prave spalilo o kamna, aby sahlo na jiny. To je uplne normalni chovani zdravyho zivocicha.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat