Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cenzura internetu

ak je vidět, fakt, že se snaží pár desítek jedinců, je pro vás irelevantní a nestačí jako "důkaz" že všichni nejsou stejní.

Všetci určite nie sú rovnakí, to tu ani nik netvrdí, ibaže väčšina je ich takých, akí sú. Slúšni cigáni sa výnimočne nájdu aj v ČR aj na Slovensku, takže logicky aj v Británii, tým tvoja teória o vplyve prostredia úplne padá. Podľa teba by potom mali byť všetci cigoši v našich končinách "zlí", neporiadni, negramotní, vzhľadom na nepriaznivé prostredie u nás, a v Británii zrazu "dobrí", ťažkopracujúci, snažiaci sa, tak to ale nie je, cigoši sú všade rovnakí. A z tých pár výnimiek sa my neposerieme. Súdiť väčšinu podľa menšiny nebudeme.

Ten tvoj príklad som nejak nepochopil, to ako v Nóri, Dáni, Kanaďania sú vlastne Česi, chceš povedať? Či jakého jednoho a téhož človeka máš na mysli?
Germánske národy, a predovšetkým tie severské (nordické) sú typické poriadkumilovnosťou a zásadovosťou. Stačí ísť do Nemecka (či len do Rakúska), hneď vidieť, že sa na poriadok dbá o veľa viac ako na Slovensku a v ČR. Aj keď v poslednej dobe to tam s tým poriadkom už nie je také ružové, vzhľadom na vysokú mieru cudzincov (hlavne neeurópskych). Takže tvoj priklad s prostredím je zas úplne mimo, ako všetky tvoje príspevky.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat