Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cenzura internetu

Co je na tom huste?

"nerespektoval fyzickou ani morální integritu nejen žalobce, ale ani romského etnika obecně" a nehledě na opakované výzvy k odstranění ponechal tři roky v diskuzích pod články xenofobní a rasistické příspěvky, které vyzývaly k násilí a fyzické likvidaci.

Fyzicka a moralna integrita ide mimo mna (netusim o com je rec), ale ak by tu niekto vyzyval ostatnych k nejakym nasilnostiam a pripadnej fyzickej likvidacie kohokolvek zmazem to bez ohladu na to, ci mi to prikazuje zakon.
Ano mame slobodu slova, ale ak sem niekto zacne vypisovat, ze podme zabit vsetkych ciganov je jasne, ze bude zmazany a to nielen preto, ze chceme chranit nasu obchodnu spolocnost, ale aj preto, ze taketo vyzvy nemaju, co na nete robit.
Dalej sa pise..

a došlo také ke zneužití jména Jaroslava Suchého. U soudu zaznělo i to, že se Jaroslav Suchý pokoušel o smírné mimosoudní řešení, žalovaná strana o něm ale nechtěla jednat.

.
Takze opat, co je na tom divne? Tak Vondrackova vysudila na printovych mediach uz cez manzela tiez dost, nas superpremier vyhral asi vsetky sudy, kde zaloval casopisy a noviny za urazku na cti, nas "najvyssi" sudca Harabin vyhral statisice eur na sudoch za to iste, takze co tu teraz chceme riesit?
Aha, ked sa sudi Vondrackova, Fico, ci Harabin je to ok, ale ked sa ide sudid homosexualny cigan uz je to utok na slobodu slova? Zeby dvojaky meter?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...