Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem "Kontejner s podporou pro uprchlíky"

zajimavy...

bublina tak trochu splaskla..

rekl bych, ze ne.

cíl lodě byla Libye

Na Libyi je od OSN uvaleno zbranovy embargo. Takze je uplne jedno, jestli mussulman dela problemy ci naschvaly rekovi.

Takze at je to (bylo) urceno pro tvoje kamose, co mas doma v obyvacku nebo pro jejich bratry v triku v Libyi, tak to smrdi jako krava.

http://news.yahoo.com/greece-seized-tanker-haddad-1-161833397.html

Co z toho neni duvod ke konstatovani, ze opet zlehcujes a shazujes ruzne zpravy ci ruzne zdroje, ktere ti nesedi do tvych ujetych teorii?

Bijes se tady za uprchlicky, domu si zadneho nevezmes (kamos Uhlovysabat uz jich mel na 1 noc 7 doma), meles tady o evropskych hodnotach ("Pokud vycházíme z evropských hodnot, které naši předkové za ta staletí vydobyli, je toto přece neakceptovatelné!") a pritom moc dobre vis, ze tato invaze cmoudu je konec evcropske kultury a hodnot (pokud ji nezastavime). Pak par tydnu na to, cos tady kvicel o imigrantech najednou otacis a kvakas o evropskych hodnotach a o tom, ze ma Evropa neco delat. Ano, prvne by mela okamzite od vlady odstavit ksindly podobny Merklove a vlastne vsechen pomatenej ksindl, kterej kvaka to, co ty a dalsi slunycta.

Reci o tom, ze CR neni jejich cil a ze neni muslim jako muslim, ze neni uprchlicek jako uprchlicek a kolik kdo potkal muslimu, jsou na hovno.

I maly decko v 1. tride, ktery v zivote nevidelo lva vi, ze lev zere maso. A ani milion slunyckaru s miliardou slunyckovych prani o tom, jak lev bude zrat travu a bude kamaradit se zebrama a pakonema, to nezmeni. Presto se takovych hovad zastavas, no bodejt ne, kdyz ses jeden z nich.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat