Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Naaranžovaná fotka utopeného dítěte

K tomu snad není co dodávat.
Obrazok som vymazal. Dovod je subjektivny. Na deti som trosku precitliveny (na svoje aj cudzie) a nechcem sa pozerat na ziadne fotky mrtvych deti. Kazdu dalsiu fotku mrtveho dietata, ci fotky, kde je evidentne ublizovane detom budem mazat. (fleg)

loading...
Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ale, ale, to mají rodiče pěkný vztah ke svým dětem.. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/380818…
L-Core 16.09.2015 18:27
L-Core
Za to můžou rasisti a xenofobové, kteří tu bariéru postavili. To jsi ještě nepochopil? Nejsi náhodou…
cejna 16.09.2015 18:31
cejna
To právě nevím, to chci vypátrat. Kromě dinstbiera jsou asi xeňáci skoro všichni, včetně ministra Ch…
L-Core 16.09.2015 18:55
L-Core
pí tvarůžkové To je ta negryně, či co vlastně?
Dale Cooper 16.09.2015 21:37
Dale Cooper
Předpokládáš, že se někdo chytí? Ne, je to jen tvá vizitka.
touchwood 17.09.2015 08:28
touchwood
On ma ale pravdu, ona sama nevi, kdo vlastne je. Neco si o ni precti. Tohle je zas tvoje vizitka. A…
Radek 17.09.2015 18:20
Radek
Neřeším zda má pravdu, ale to, jak titulujete ty, kteří se vám nelíbí. S těmi "čmoudy" jsem se jen s…
touchwood 17.09.2015 19:21
touchwood
Nebudu reagovat na vice mistech. Tak to nacpu do jednoho. Dusevni ocista se stale nedari, co? na Ra…
Radek 17.09.2015 20:33
Radek
na radka jsem reagoval omylem, nepřečetl jsem si, kdo to píše - trochu mi už splýváte. A už opravdu…
touchwood 17.09.2015 20:46
touchwood
stejně jako to je problém např. pro černochy v U.S., kde sice už slavnostně v 60. letech zrušili seg…
cejna 17.09.2015 21:23
cejna
Pozitivní diskriminace je jenom začátek, tohle je dobrý: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/380… nový
karel 17.09.2015 21:49
karel
Otázka je, kam až to šílenství lidí typu JR nebo touchwood může zajít.... nový
cejna 17.09.2015 22:01
cejna
Hele, já ještě musím. Informace o zavádějících otázkách IQ testů je stará, no, řekněme šedesát let,… nový
Zarniwúp 17.09.2015 22:26
Zarniwúp
Nejsem odborník, ale tohle je přesně to, o čem se vedou diskuse. Vem si průměrného bělošského synka,… poslední
touchwood 18.09.2015 09:22
touchwood

To právě nevím, to chci vypátrat. Kromě dinstbiera jsou asi xeňáci skoro všichni, včetně ministra Chovance (na rozdíl od dinstbiera si ho vážím), viz http://www.novinky.cz/domaci/380822-nevedel-jsem-ze-ma-dienstbier-tak-velky-byt-odmitl-chovanec-prijeti-15-tisic-uprchliku.html.

Otázka xenofobie a rasismu půjde velmi(!) brzy stranou. Spolu s šengenem. Tipuji do konce září.
Další možnost je žvanit v bruselu s hlavami v písku. Důsledek? Dnes statisíce, příští rok 15 mega, v roce 2017 sedmdesát mega.

Poslechni si na ČT24 včerejší Interview s předsedou klubu KSČM Kováčikem: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/215411058040915/
Tesat do kamene (tedy ne to mluvení pí tvarůžkové - či jak se jmenuje).

Nebudu reagovat na vice mistech. Tak to nacpu do jednoho. Dusevni ocista se stale nedari, co?

na Radka už nereaguju a doporučuju to v rámci duševní hygieny i tobě.

Takze ted fakta k tvym opetovnym lzim. Psal jsi pred par dny, ze nestojis na nici strane. Citaci nehledam. Presto prichazis se slovem antikozomrd, takze ses konecne vyhranil. To jednoznacne ukazuje na to, ze stojis na strane kozomrdu, tedy proti 90% ceskych lidi a pak kdo je extremista:).

Dal se budeme drzet dalsich faktu. Reagujes na slovo kozomrd, coz je slozeninka (clovek, co jebe/suka/soulozi/picha/mrda zvirata, treba kozy), takze se ti nelibi. Popiras teda, ze kozomrd mel sex se zviraty a ze to koranek umoznuje? Pak se dovzdelej. Hrajes si tady na mistra sveta a pritom mas obrovsky mezery skoro ve vsem, k cemu se na debatach vyjadrujes.

Ad cmoudi - ty, takovej moralni vzor, jsi sestoupil a snizil se na uroven plebsu, jako je dle tebe agent (a ja bez debat taky)? To asi nebudes takovej moralni gigant, na jakyho si hrajes.

Ad rozdily v rasach, vezmeme si napriklad jako prvni IQ - studie jednoznacne prokazuji, ze jsou dost velke rozdily v IQ mezi rasami. Multykulty dementy ale tvrdi, ze jsme vsichni stejni. Jenze to nejsme, uz od prirody ne. Coz ostatne dokazuje napriklad barva kuze, telesna stavba, atd. A ne, opravdu nejsem rasista, mam kamarady mezi vietnamci i cernochy, ale nesnesu zmrdy, kteri jsou v kazde rase. Jen v nektere je jich vic - a to opet prokazatelne, dle ruznych statistik, ktere jsem kupodivu nedelal ja, ale vysly z ruznych evropskych organizaci.

na radka jsem reagoval omylem, nepřečetl jsem si, kdo to píše - trochu mi už splýváte.

A už opravdu naposled (protože mi je z vás už šoufl): že použiju vaše hrubá označení (v úvozovkách) naznačuje, že je nemyslím vážně, ale odkazuju se na vaše výroky.

Co se týká IQ, než napíšeš tuhle neotřesitelnou pravdu, mohl by sis taky ověřit, jak se IQ měří a uvědomit si, že velká jeho část je postavena na zkušenostech a zároveň taky třeba geometrické a matematické gramotnosti. A to je pro tzv. "primitivní" národy problém, stejně jako to je problém např. pro černochy v U.S., kde sice už slavnostně v 60. letech zrušili segregaci, ale o to víc ignorují tlak na vzdělávání černochů (podobnost s českými cikány a jejich houfným přesunem do zvláštních škol je prakticky stoprocentní). Nikdo tu nerozporuje fakt, že v obou případech má vliv nefunkční rodina a prostředí, nicméně to NIC nevypovídá o reálné inteligenci, jejíž je IQ jen velmi nedokonalým obrazem.

stejně jako to je problém např. pro černochy v U.S., kde sice už slavnostně v 60. letech zrušili segregaci, ale o to víc ignorují tlak na vzdělávání černochů

Další ničím nepodloženej žvást. O pozitivní diskriminaci v USA jsi asi doteď neslyšel, co?

https://cs.wikipedia.org/wiki/Pozitivn%C3%AD_diskriminace

Nikdo tu nerozporuje fakt, že v obou případech má vliv nefunkční rodina a prostředí, nicméně to NIC nevypovídá o reálné inteligenci, jejíž je IQ jen velmi nedokonalým obrazem.

Ale rozporuje. To totiž žádnej fakt není. To je jen výplod politicky korektních sluníček. Nejvýznamnější vliv má právě rasa.

Výchozím předpokladem zastánců afrimativní akce je, že rozdíly mezi úspěchem jednotlivých rasových skupin jsou způsobeny diskriminací (současnou i minulou) a sociálním postavením. Původně byla afirmativní akce deklarována jako dočasné opatření k narovnání sociálních rozdílů. Tento předpoklad však bývá zpochybňován argumentem, že jednou z podstatných příčin rozdílného postavení jednotlivých ras není pouze minulá diskriminace, sociální postavení a kultura, ale též rasové rozdíly v inteligenci, které nelze sociální intervencí změnit.[5][6][7]

Hele, já ještě musím.
Informace o zavádějících otázkách IQ testů je stará, no, řekněme šedesát let, spíš víc. Kdysi jsem něco četl, že černoch z plantáže skutečně nedokáže poznat, co chybí na obrázku kávového hrnečku (chyběl podšálek, nebo lžička, už nevím), protože ani neví, co je to hrneček. Ale tohle se řešilo minimálně někdy v době M. L. Kinga. Neříkej mi, že za tu dobu se IQ testy nepřizpůsobily. Myslel jsem, že doba, kdy v testech mohl být dotaz, co je Gioconda, je pryč už desetiletí.
Neříkej, neříkej mi, že se to dávno neposunulo, vždyť se to řeší minimálně půl století.
Matematika v IQ testech? Stačí umět počítat do pěti - to jsou prsty na jedné ruce. Geometrie? Symbolika na úrovni tříletého dítěte.
Kam chceš jít dál, aby IQ testy udělal každej aspoň na těch 110?

Nejsem odborník, ale tohle je přesně to, o čem se vedou diskuse. Vem si průměrného bělošského synka, který od rána do večera je doslova zahrnut umělými geometrickými formami - auta, domy, umění, dlažba, knížky pro děti atd. Podvědomí to filtruje, ty si to ani neuvědomuješ, ale je to tam. Takový křovácký synek vidí kolem sebe jen "geometrii chaosu" - stromy, skály, krajinu. Podobné (ačkoli ne tak extrémně) to je u dětí bez zájmu rodičů o jejich vývoj - ty prostě sedí doma a přinejlepším koukají na bednu.

Viděl jsem to u svých dětí - byly zvídavé, ale když jim nedáš vysvětlení, zájem se rychle ztratí a změní se na nezájem, když jim dáš počáteční impuls, začnou zkoumat samy. Viděl jsem taky nějaké testy IQ, posun k obecnosti tam nesporně je, ale stále se akcentuje matematika a logické uvažování - obojí bez cíleného vzdělání sám nedosáhneš. A i kdybys byl schopen, po delší úvaze, tak s ohledem že IQ testy měří i dosažený čas, tak jsi opět znevýhodněn.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru

loading...