Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Naaranžovaná fotka utopeného dítěte

Ja jsem ale neprisel k tobe domu. Ale na vas VEREJNY server. Predpokladam, ze tvoje domacnost neni VEREJNA. Znovu ti rikam, pokud mas problem s tim, ze ti lidi davaji na server neco, co se ti nelibi, tak ho zavri a dej si ho na hajzl.

Ad cenzura - zcenzuroval jsi fotku a ptas se na cenzuru? Moje smazany prispevky uz jsem ti vysvetloval a fakt je mne to jedno. Nebudu to opakovat a uz vubec ne hledat.

V pravidlech mate toto:

Provozovatel si dále vyhrazuje právo mazat/upravit příspěvky:

vulgární, rasistické nebo jinak urážlivé
reklamního charakteru
propagující politické či náboženské strany a uskupení
jakkoliv poškozující provozovatele

Fotka nebyla ani jedno, tedy byla smazana proti pravidlum a jen z tve libovule. Jka jsi ostatne sam potvrdil hned u smazane fotky.

Obrazok som vymazal. Dovod je subjektivny.

Takze pravidla nepravidla, mazes co chces. A o tom je cela tato uplne zbytecna diskuze, ktera ale nastavila zrcadlo.
https://www.youtube.com/watch?v=sXIqYEsF1SE

Azor - byl jinej, ale nikdy neurazel lidi jako vy. Rce a dalsi - je mne to jedno, to je vase vec (a u Rceho to nebude jen to, co tvrdis, o tom ja totiz nic nevim, ja si ctu jeho komentare a narazky na vas, a vidim co ctu, myslenky ma dost podobny tem mym). Ale opet - nikdo z nich neurazi lidi. Jen jsem ti chtel ukazat, ze celkem dost velkej pocet lidi od "vas", uz vas ma taky plny zuby. Nehlede na ty obycejny bfu.

Na mrtvoly se nedivam rad obecne, ale ta fotka tady byla jako dokument neceho a je ted jedno ceho.

Tak snad ti to docvakne a snad tu sebereflexi aspon jednou udelas.

A jinak, mne nic vysvetlovat nemusis. Ja vidim, jak se chovate. Pravidla nepravidla, maze se to, co si kdo usmysli a fakt se kroutite jako hadi, odporujete si v par vetach, atd. Nekdy si to po vas precti. A nerikam to jen ja sam, takze zaujatost to z me strany fakt neni. A uz s tim koncim, protoze misto toho, jak jsem se sem chodil pobavit, tady ted pisu 100 prispevku denne a to me nebavi a nemam na to ani chut, ani cas. Takze ti ted neodpovim, pokud budes reagovat a neni to proto, ze bych se na to vysral. Proste predem vim, ze uz se mne to v tuto chvili nechce dal resit. Argumenty padly.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat