Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Naaranžovaná fotka utopeného dítěte

Nebudu reagovat na vice mistech. Tak to nacpu do jednoho. Dusevni ocista se stale nedari, co?

na Radka už nereaguju a doporučuju to v rámci duševní hygieny i tobě.

Takze ted fakta k tvym opetovnym lzim. Psal jsi pred par dny, ze nestojis na nici strane. Citaci nehledam. Presto prichazis se slovem antikozomrd, takze ses konecne vyhranil. To jednoznacne ukazuje na to, ze stojis na strane kozomrdu, tedy proti 90% ceskych lidi a pak kdo je extremista:).

Dal se budeme drzet dalsich faktu. Reagujes na slovo kozomrd, coz je slozeninka (clovek, co jebe/suka/soulozi/picha/mrda zvirata, treba kozy), takze se ti nelibi. Popiras teda, ze kozomrd mel sex se zviraty a ze to koranek umoznuje? Pak se dovzdelej. Hrajes si tady na mistra sveta a pritom mas obrovsky mezery skoro ve vsem, k cemu se na debatach vyjadrujes.

Ad cmoudi - ty, takovej moralni vzor, jsi sestoupil a snizil se na uroven plebsu, jako je dle tebe agent (a ja bez debat taky)? To asi nebudes takovej moralni gigant, na jakyho si hrajes.

Ad rozdily v rasach, vezmeme si napriklad jako prvni IQ - studie jednoznacne prokazuji, ze jsou dost velke rozdily v IQ mezi rasami. Multykulty dementy ale tvrdi, ze jsme vsichni stejni. Jenze to nejsme, uz od prirody ne. Coz ostatne dokazuje napriklad barva kuze, telesna stavba, atd. A ne, opravdu nejsem rasista, mam kamarady mezi vietnamci i cernochy, ale nesnesu zmrdy, kteri jsou v kazde rase. Jen v nektere je jich vic - a to opet prokazatelne, dle ruznych statistik, ktere jsem kupodivu nedelal ja, ale vysly z ruznych evropskych organizaci.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...