Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Naaranžovaná fotka utopeného dítěte

Ten je extrémně přes čáru, přesto se mu dodnes všichni smějeme. Konec citace. Hovořil jsi o MPFC, v diskusi o CHH... Jak byli všichni Charlie.

Už ti to dochází? Psal jsem o fotce zde na debatách a rozdílu karikatury v žánrově zaměřeném časopise! Smích byl zmíněn v kontextu Monty Pythona, což je ZASE NĚCO JINÉHO než satirický časopis, A NĚCO ZCELA JINÉHO než xenofoby vylhaná fotka dětské mrtvolky!

A rovnou ti napíšu proč:
1. Monty Python používá zcela smyšlené postavy, nebo postavy historické, v kontextu a konotaci soudobých problémů, nicméně NEASPIRUJE na moralizování, ale slouží POUZE dobré a inteligentní zábavě.

2. Satirický časopis typu Charlie Hebdo naopak používá témata aktuální, karikuje současné osobnosti, národy a politiky a zároveň tento posměch cílí na to, aby upozornil na problémy dnešního světa a neslouží k tomu, aby se u něj lidi váleli smíchy.

3. Fotky dětských mrtvolek, vydávaných za "důkaz" o manipulaci médii, jsou už ve své podstatě svého vzniku samy o sobě manipulací (sic!), navíc smrt dítěte, byť tvé neoblíbené rasy, je v civilizovaném světě VŽDY považována za to nejsmutnější, co se může jedinci přihodit. Pokud se objeví na diskusním fóru jako "důkaz zkaženosti" a důvod pro vzájemné ujišťování "anitikozomrdů", tak si piš, že bude smazána!

Pokud jsi toto nepochopil, asi nemá smysl pokračovat dále v diskusi, protože se elementárně míjíme. A to zcela pomíjím neustálý proud tvých urážek.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat