Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Naaranžovaná fotka utopeného dítěte

Abys me nahodou nenarkl, ze vytrhavam tvoje genialni nazory z kontextu, tak cela veta. A jeste trosku obecne k tobe - ta dusevni hygiena v zrcadle vcera evidentne neprobehla.

A POKUD je vtip opravdu dobrý, vzbudí pousmání, nebo úsměv, nikoli však smích.

Ty musis mit opravdu nerdskej zivot, kdyz si myslis a dokladas to vrzenim, ze vtip nevyvola smich. Ja jsem se kolikrat vtipum smal az jsem se za bricho popadal. A to rozhodne nejsem zadna poradna vesela kopa.

Ke karikature mohamrda. Uz jsi ji nekde videl? Skutecnou. Jak mohl nekdo vytvorit karikaturu, obraz... s kozomrdem, kdyz je primo v koranu zakazano jeho zvecneni? Nikdo teda nemuze vedet, jak kozomrd vypadal. Takze redakce charlie byla vystrilena zbytecne, protoze nikdo na svete nemuze vedet, jak kozomrd vypadal. Tak jak mohli vedet, ze redakce namalovala primo jeho? Mohl to byt obycejnej muslim. Mluvim o obrazku, ne o tom, ze nekdo nekde nakresli obrazek a napise k tomu mohamrd, aby to ti kosmicti geniove, co vyznavaji koranek, pochopili.

na icepowera reagujes takto

vidím, že ses inspiroval u svých přátel z NSDAP...

Ale on se mohl inspirovat tady, vidi co vyvadite v diskuzi, chovate se jako gestapacci. Sami mate v pravidlech co se smi a co ne a sami to porusujete. Mazete nejen moje prispevky, ale mazete i fotky ze SUBJEKTIVNICH duvodu, jak se vyjadril dalsi guru teto poradny. Jeste to tam mas nahore u zakladatelskyho prispevku napsany, kdybys neveril.

Cejna napsal

Tak buď se nevyznáš v tom co píšeš - duševní porucha, nebo jsi prachsprostej lhář. Nebo obojí.

A ja odpovidam - oboje. Dusevni mrzak s asocialnimi sklony, patologicky lhar, ktery je neschopen vnimat jinou realitu, nez tu jeho sirsi.

Dalsi tvoje reakce

a proč bych měl reagovat? Nejsem jejich advokát.

Nejsi? A proc se tak nekolik mesicu chovas? Zajimavy, ze se ani sluvkem nezastanes druhe strany. Velebnosti, zase jdu blejt.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat