Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Naaranžovaná fotka utopeného dítěte

V ramci dusevni hygieny se podivej pro jistotu do zrcadla. Z lidi jako ses ty se mne chce jen blit (flegu to myslim vazne, ted neprovokuju). Ja si porad stojim za svym nazorem, ty a fleg tady klickujete a predvadite nazorovy veletoce jako ti nejvetsi sraci a jeste ani nemate odvahu to priznat. Takze dusevni hygienu doporucuju prvne provest sam u sebe.

Ad demagogie - prestan fakt pouzivat cizi slova, u kterych si nejsi jist vyznamem. Ja na rozdil od tebe co rikam, mam podlozeny faktama + to prolozim par utoky na pazgrivce. Ty jen blijes slunyckarsky pindy.

Najdi si, co o tech tvych chranencich a kozomrdech rika napriklad starosta jedne ctvrti v Berline Heinz Buschkowsky (jasne, rasista, xenofob a nacek). Pak se podivej na statistiky, ktery vydavaji sami Svedi, je to ve Svedstine (zamerne mluvim o originalech), kde je prokazatelny, ze cmoud z Afriky ma asi 5x vetsi sanci skoncit v krimu a ty statistiky nepredikuji co by kdyby, ty vychazeji z minulosti. Pak se podivej na strukturu uprchlicku, kteri se sem zenou a myslim strukturu dle pohlavi, veku, narodnosti atd. a pak prestan kecat picoviny o demagogii, ty demagogu.

https://www.youtube.com/watch?v=PvP2ehmq2wo

Uz sis precetl koranek, hadisky a sirecku? Uz vis, o cem kazal megakozomrd? Skakni do letadla a bez jim vysvetlit lasku k bliznimu treba na ten lesbos (urcite pri sve megainformovanosti vis, co se tam deje) a kdybys toho mel malo, muzes vyrazit misionarit treba az do Syrie k IS. Oni te urcite pochopi a kdybys na to byl posranej, muzes zacit v Saudske Arabii, Afghanistanu atd. Jen te musim upozornit, ze koranecek se nevyznacuje multykulty, ale MONOKULTY.

Ty vase zvasty o tom, ze problem neni islam a koran jsou neuveritelny. Islam je prokazatelne ideologie, kde jedna ze slozek je vira v megakozomrda a druha je pravo saria. Tyto slozky jsou neoddelitelny. Islam ve sve podstate popira lidsky prava a potlacuje i ruzny prava jednotlivce, zen atd. atd.

Pokud i po procteni dat, ktery jsem ti doporucil, budes porad mlatit ty tvoje kliny, tak ses nesvepravnej idiot a doporucuji v Brne zajit do blazince. Pokud bude plnaej slunyckaru, doporucuju rovnou Bohnice. Mohli by mit jeste misto.

Zvlast pro tebe. Toto je uprchlik - v Dadaabu je jich vic, ale nemaji na zaplaceni prevoznikum. Vic jak 90% tech cmoudu, co se sem zenou nejsou valecni uprchlici. http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2011/7/12/1310483151892/dadaab-refugee-camp-aid-d-007.jpg

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...