Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Naaranžovaná fotka utopeného dítěte

Tak znovu. Mně to přijde, že jsi snad tatar.

o případu zevrubně informovaly jak internetové zpravodajské servery, tak masmédia.

Právě, že ne. Informovaly a zveřejnily právě jen tu naaranžovanou fotku na pláži. My se tady celou dobu bavíme o sérii fotek, který dokazujou, že s mrtvolou bylo manipulováno. Záchranář chlapce našel někde na šutrech na útesu, odnesl ho na pláž a tam ho položil hlavou do vody. A to žádná masmédia nezmiňují. Stejně tak se pořád zdráhají uveřejňovat informaci, že otec toho dítěte je pašerák lidí, tedy v podstatě vrah všech mrtvých z tý lodi, včetně svojí rodiny.

Mimochodem - opravdu je podstatné, zda s tělem někdo manipuloval

Ano. Protože to je brutální hyenismus. A je třeba se ptát proč to někdo udělal, co tím sleduje. Média se snaží tímto zavrženíhodným způsobem ovlivnit veřejný mínění evropanů, vnutit jim nějakej pocit viny, kterej ale logicky vůbec nenesou....O tom se tady mělo diskutovat a proto byla taky tahle debata založena.

nebo je podstatnější to, že zbytečně umírají děti?

Konkrétně tohle dítě zabil jeho vlastní otec. Že umírají děti je samozřejmě špatně. Ale zaslouží si snad ty mrtvé děti takové zacházení? Takhle se k mrtvolkám dětí můžou chovat fakt jen hovada. A obhajovat to nemůže nikdo normální.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat