Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Naaranžovaná fotka utopeného dítěte

A jeste jedna vec, ktera na vas, slunyckare, vlastizradce, pokrytce,... kazdy at si dosadi co chce, sedi jak prdel na hrnec. A uz sem radsi zas aspon 2 tedny nepachu. Mam to jako cejna, chce se mne z toho ksindlu blit. Jinak v Nemecku ted hlidaci demogracie - policajti - agresivne napadli lidi, kteri prisli proti cmoudum protestovat a tam, kde vyrvavaji kundy podobny vam a kohoutovi policajticci jen prihlizeji (kdyby tam chudaci nemuseli jednat podle rozkazu). Pekne se nam svet v prdel obraci.

Za pravdivou a na realite postavenou kritiku cmoudu pujdeme brzy za katr. A cmoudici muzou propagovat v Evrope IS, vyrvavat o podrezavani atd. a jsou zkurvenyma politikama, policajtama a celym establishmentem spolu se slunyckari, kteri z nich ziji, chraneni. Tomu se rika zrada vlastniho naroda v primym prenosu, a to zejmena diky socialnim sitim. A nejsem ani nacek, ani fasista, ani rasista, ale slunyckare bych hladil do vyhlazena.

Uz si vy priposrani slunyckari uvedomte, co zmuze par debilu, kteri si nechaji do hlavy vlezt kallacha kabara. Par jedincu dokazalo obratit na ruby celou USA, Francii apod. Ted jich tady budeme mit tisice. Jen bych rad, az k necemu dojde, byli postizeni pouze ksindlove typu Merkelove a slunyckaru.

Svazují těžká a neúnosná břemena a nakládají je lidem na ramena, sami však nechtějí hnout ani prstem“ (Mt 23,4)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat