Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Výběrové řízení, firma nekomunikuje

Na nete mas kopec clankov, ktore ti poradia ako sa spravat na pohovore, ale podla mna je tam casto zbytocna omacka.
Ak ich absolvujes par budes vediet aj sam.
Skus sa vzit do koze HR pracovnika, ktory s tebou ten pohovor robi, pretoze ak sa hlasis na lukrativne miesto moze im prist aj niekolko stoviek ziadosti.
Samozrejme prve sito su uz zivotopisy, preto netreba vypisovat omacky, ako ma vyzerat zivotopis je uz pomerne dobre popisane. Ak by si bol HR pracovnik tiez by ta nebavilo preberat sa stovkami literarnych slohov.
Druhe kolo je uz vlastne pohovor. Opat sa vzi do koze personalistu, ktory denne absolvuje mozno 20 takych sedeni, takze je dobre, ked ho niecim zaujmes. Mne sa osvedcilo kukat im do poznamok (ak sa dalo), pripadne sa rovno spytat na moje hodnotenie. Vzdy mi odpovedali a podla som vedel odhadnut svoje sance dalej. Nie je tazke spoznat, ci ti nieco hovori len zo slusnosti, alebo si ho naozaj zaujal a mas realne sacne.
Je pravda, ze zo dva razy som mal vyborny pocit a myslel som si, ze to uz bude ono a uz sa neozvali, ale zase zvysne pripady, ked som to citil, ze to vyslo tak to aj vyslo. Nakoniec som aj tak ziadnu ponuku neprijal a siel podnikat;o).
Po 2 pohovoroch nerob ziadne zavery, ked ich budes mat za sebou 10 mozes spravit nejaku analyzu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat