Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem je ilegální prodávat herní účty typu League of Legends?

Ahoj chtěl bych se zeptat na tohle: je ilegální prodávat herní účty typu League of Legends? Jedna věc je asi, že to má herní společnost v EULA a myslím, že v LoL to asi zrovna zakázané je, ale vím, že lidi ty účty prodávají a příjde mi to normální, když do toho dali peníze a už je to třeba nebaví.. a potom aby to nebylo proti zákonu ČR. Jak to teda je? Individuální podle určité hry? Nebo to nějak zakazuje i náš zákon?

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Totálně mimo téma, ale v debatách proč ne. Nikdy jsem žádnou hru toho typu nehrál a nebudu hrát. Pod…
Potkan007 08.08.2015 22:24
Potkan007
Každý zboží má svýho kupce. poslední
Zarniwúp 09.08.2015 08:41
Zarniwúp

Totálně mimo téma, ale v debatách proč ne. Nikdy jsem žádnou hru toho typu nehrál a nebudu hrát. Podle podmínek, které jsi odklikl, je předpokládám prodej účtu zakázán, takže když se na to přijde, provozovatel hry účet blokne a nový majitel nemůže ani pípnout.
Nechme stranou, že beru takové hry jako totální ztrátu času a počítat listy na stromě je jeho lepší využití. Jsem člověk A, hraju den co den od rána do noci hru. Štve mě, že B je o tolik lepší (čti já zabíjím 8 hodin denně, on 12), tak do toho začnu sypat peníze, kupovat vylepšení, různé formy mincí, surovin, bodů. Sypu, sypu a jednoho dne mě to přestane bavit. Tady to ještě trochu dává smysl. Řeknu si, že z toho zkusím vytřískat peníze zpátky, najdu C, který chce být king celého serveru s levelem 92834 bez ztráty času, asi aby ho kamarádi obdivovali. Tak někde vezme peníze a od A si účet koupí. Proboha proč? Asi nic by mě nedonutilo zaplatit za virtuální postup ve hře, nějaký záznam v databázi. Koupi čehokoli hmatatelného chápu, chápu koupi licence softwaru, který musel někdo napsat za použití mozkových buněk a nastřádaných znalostí a zkušeností. Hráči bych platil za co? Že plýtval svým cenným časem (ve 22 mi začíná docházet, že jen proplouvat životem a zabíjet nudu nemá budoucnost) na sezení u počítače, bezmyšlenkovité mačkání čtyř až deseti tlačítek a myši monotónně stále dokola?
Jsem zaujatý proti hrám, nemám rád hráče, pohrdám skupinou lidí, co se označují za "profesionální hráče" a vydělávají si tím, proto můj názor.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru