Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tak nam zase nasi tmavsi spoluobcania vyvadzali

Kto chce nech si vygoogli, kto nie popisem v strucnosti.
Cigani mali svadbu, pobili si v osade a zavolali si na to policajtov. Privolane hliadky napadli, ti si volali posily, ale nestacilo to, pretoze osadnikov bolo odhadom 200 a samozrejme boli statocne ozrati (vraj zo svadby). Policajti boli nuteni ustupit, mali uz totizto nemobilneho kolegu a cakat na prichod tazkoodencov a psovodov.
Medzitym ossadnici este poskodili sanitku, ktoru privolali k novorodencovi, napadali okoloiduce auta (cez osady casto vedu hlavne cesty) a vo finale napadlo straznika v nedalekom firemnom areali, takze si musel volat zase policajnu hliadku. To mohla byt celkom sranda, kedze mozno zo 10 aut cakalo kusok dalej na prichod posil;o)).
A preco to pisem? Toto nie je prvy pripad, takze nie je nicim zvlastny, ale nasrala ma romska aktivistka, ktoru citovali nase media a nechcela byt menovana (ani sa nedivim), ktora samozrejme tlmocila nazor osadnikov a pridala ceresnicku na zaver.
Takze osadnici to videli tak, ze policajti prisli do osady, namiesto toho, aby spacifikovali vytrznikov zacali vyklopavat po domoch (fu to si dovolili), co ich nahnevalo a tak vznikla roztrzka. Chudacikovia domaci boli tak rozhorceni, ze museli neskor poskodit aj tu sanitku a ist si este vybit zlost na tom straznikovi do tej firmy.
A teraz bombonik...aktivistka sa az rozplakala, ked videla ako boli chudaci dobiti po zasahu policie. Byvam tu sice oznacovany za slnieckara miestnou opoziciou, ale toto ma zdvihlo skoro zo stolicky a hoci nenadavam bezne prve slovo, co ma napadlo bolo ty pica.
Vysledok je inak 7 zranenych policajtov, poskodene auta PZ a RZP a 9 zadrzanych spoluobcanov.
A co chcem vlastne na tom riesit? Asi nic, asi som len nasraty, tak som sa chcel vykecat.
Aha uz viem...obcas chapem, preco tu niektori jedinci chcu dostat do ruky zbran a branit zem cesku proti imaginarnemu nepriatelovi, pretoze ja mam teraz chut dostat do ruky obusok a byt tam vcera ako "obciansky aktivista" a mastit to tam hlava-nehlava. AKurat ja zachvilku vypenim a uvedomim si, ze je to blbost na rozdiel od tych, ktori nenavidia cely svoj zivot.

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat