Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tak nam zase nasi tmavsi spoluobcania vyvadzali

Kto chce nech si vygoogli, kto nie popisem v strucnosti.
Cigani mali svadbu, pobili si v osade a zavolali si na to policajtov. Privolane hliadky napadli, ti si volali posily, ale nestacilo to, pretoze osadnikov bolo odhadom 200 a samozrejme boli statocne ozrati (vraj zo svadby). Policajti boli nuteni ustupit, mali uz totizto nemobilneho kolegu a cakat na prichod tazkoodencov a psovodov.
Medzitym ossadnici este poskodili sanitku, ktoru privolali k novorodencovi, napadali okoloiduce auta (cez osady casto vedu hlavne cesty) a vo finale napadlo straznika v nedalekom firemnom areali, takze si musel volat zase policajnu hliadku. To mohla byt celkom sranda, kedze mozno zo 10 aut cakalo kusok dalej na prichod posil;o)).
A preco to pisem? Toto nie je prvy pripad, takze nie je nicim zvlastny, ale nasrala ma romska aktivistka, ktoru citovali nase media a nechcela byt menovana (ani sa nedivim), ktora samozrejme tlmocila nazor osadnikov a pridala ceresnicku na zaver.
Takze osadnici to videli tak, ze policajti prisli do osady, namiesto toho, aby spacifikovali vytrznikov zacali vyklopavat po domoch (fu to si dovolili), co ich nahnevalo a tak vznikla roztrzka. Chudacikovia domaci boli tak rozhorceni, ze museli neskor poskodit aj tu sanitku a ist si este vybit zlost na tom straznikovi do tej firmy.
A teraz bombonik...aktivistka sa az rozplakala, ked videla ako boli chudaci dobiti po zasahu policie. Byvam tu sice oznacovany za slnieckara miestnou opoziciou, ale toto ma zdvihlo skoro zo stolicky a hoci nenadavam bezne prve slovo, co ma napadlo bolo ty pica.
Vysledok je inak 7 zranenych policajtov, poskodene auta PZ a RZP a 9 zadrzanych spoluobcanov.
A co chcem vlastne na tom riesit? Asi nic, asi som len nasraty, tak som sa chcel vykecat.
Aha uz viem...obcas chapem, preco tu niektori jedinci chcu dostat do ruky zbran a branit zem cesku proti imaginarnemu nepriatelovi, pretoze ja mam teraz chut dostat do ruky obusok a byt tam vcera ako "obciansky aktivista" a mastit to tam hlava-nehlava. AKurat ja zachvilku vypenim a uvedomim si, ze je to blbost na rozdiel od tych, ktori nenavidia cely svoj zivot.

Předmět Autor Datum
Já když tohle čtu, tak je mi smutno.. A ty náplavky co začli okupovat Evropu, s nima to nebude jiné.…
icepower32 04.08.2015 09:23
icepower32
namiesto toho, aby spacifikovali vytrznikov zacali vyklopavat po domoch Tak mě by teda zajímalo, pr…
IQ37 04.08.2015 10:03
IQ37
Udělám radost Icepowerovi a přidám svůj názor. Mnohým znás se při nespravedlnosti, nebo při jednání,…
JR_Ewing 04.08.2015 10:30
JR_Ewing
Oni budou řvát cosi o rasizmu a o jiné kultůře. a Dokonce věřím tomu, že v mediich dostanou nálež…
Roker 04.08.2015 19:57
Roker
K té aktivistce a ostatním sluníčkovým lidem: Tak dlouho se chodí bojovat za lidská práva, až se jd…
Jack 04.08.2015 10:32
Jack
:-D
touchwood 04.08.2015 10:38
touchwood
U nás, v našem "cygánově", se příslušníci do půtek mezi permanentně opálenými spoluobčany raději nem…
mif 04.08.2015 13:47
mif
Inak tomu nebolo ani tu na Slovensku. Môžem povedať len z rozprávania starej matere, ale všeobecne a…
neregistrovaný 04.08.2015 19:50
neregistrovaný
Vidis, a zase ses vedle. Aha uz viem...obcas chapem, preco tu niektori jedinci chcu dostat do ruky… poslední
Radek 04.08.2015 20:07
Radek

Já když tohle čtu, tak je mi smutno.. A ty náplavky co začli okupovat Evropu, s nima to nebude jiné. Za komára by s 50 cikánama udělali krátkej proces a tady se začne právní bitka kvůli posranejm aktivistům a nakonec se to zamete a škoda se zaplatí z našich daní. Dyť ta policie nemá pomalu na benzín a teď bude muset cvakat i opravi. Až tu budou dělat bordel i migranti, to bude veselo.

Jinak nechápu, na co má policie zbraně, když je při takovém napadení nemůže použít?
A dále mě zajímá názor těch největších sluníčkářů Ewinga a touchwooda. Ty na to řeknou, že to byl ojedinělej případ a chyba v systému a že vlasně na českých svatbách je tohle zcela běžné.

namiesto toho, aby spacifikovali vytrznikov zacali vyklopavat po domoch

Tak mě by teda zajímalo, proč dělali tohle a ne to, kvůli čemu tam byli přivolaní.
Ona si každá strana konfliktu vytvořila svoji verzi události a náležitě ji přikořenila ve svůj prospěch.
Ale proč teď brečíme (v SK i v ČR) nad rozlitým mlékem? Vždyť to funguje přesně tak, jak jsme sami zvolili! Ta pravda je ovšem denervující. :-)

Udělám radost Icepowerovi a přidám svůj názor.
Mnohým znás se při nespravedlnosti, nebo při jednání, které je nám proti srsti otevírá kudla v kapse a máme chuť si jít třísknout. Jo stalo se, a jediným správným řešením bude, když budou viníci řádně souzeni a potrestáni. Žádný linč, žádné zplynování, ale prostě právní stát. Oni budou řvát cosi o rasizmu a o jiné kultůře. Můžou, hájit se člověk může všemi prosředky (viz. náš slavný Drath). Dokonce věřím tomu, že v mediích dostanou náležitý prostor (až přehnaně, na úkor jiných, důležitějších věcí), protože je nutné ukázat, jak oni jsou špatní. Důležitý bude až konečný rozsudek. Pak je teprve možné se rozčilovat nad nespravedlnostmi.

Oni budou řvát cosi o rasizmu a o jiné kultůře.

a

Dokonce věřím tomu, že v mediich dostanou náležitý prostor

A neni to kurva trochu spatne...? Podle me v normalni, zdrave a fungujici spolecnosti by ti "indiani" skoncili s jelitama na zadech od pendreku a v pripade jako je tento by se policisti branili ZCELA OPRAVNENE strelnou zbrani, takze by bylo i par krizku nebo ranenych, byla by o tom zminka ve zpravach a a nevidel bych v tom nic zavazneho...

Problem je ze tito lidi prostrednictvim ruznych slunickaru, neziskovek, aktivistu a v dnesni neskutecne prehumanizovane a presocializovane dobe dosahli toho, ze i ten policajt radeji skonci jako "imobilni" nez aby tasil proti cernemu zbran, "protoze rasismus" a verejny linč.
V tom spatruju nevetsi hrozbu dnesni doby a da se v jistem uhlu aplikovat i na problem migracni vlny... Neresi se veci na zaklade zdraveho rozumu, ale na zaklade neustale siliciho tlaku techto, jak se dnes ujalo, slunickovych lidi = hlavne proboha abych nebyl oznacen za rasistu nebo xenofoba...
Mysli si co chces, ale jsem presvedcen, ze to je sakra spatne!

U nás, v našem "cygánově", se příslušníci do půtek mezi permanentně opálenými spoluobčany raději nemíchají. A nedivím se jim. Když jsem byl děcko, žilo tu jen několik civilizovaných (fakt nekecám!) cikánských rodin - starousedlíků, se kterými nebyl sebemenší problém. Teď? Je tu černo z needukovatelných přistěhovalců kdesi z dálného Orientu, kteří ani neumí česky, a při sebemenším náznaku nesouhlasu s jejich chováním rovnou sahají po kudle. Zřejmě by při větší konfrontaci s touto "menšinou" došlo k výrazné spotřebě policajtů. Proto na ně raději prděj...

Inak tomu nebolo ani tu na Slovensku. Môžem povedať len z rozprávania starej matere, ale všeobecne aj spory, ktoré sú u nás vrámci maďarských menšín, boli kedysi úplne nezmyselné. Tí ľudia spolunažívali bezproblémovo, držali ruka v ruke a tak isto to boli aj s cigáňmi. Boli to kultivovaní občania, zväčša bývali na dedinkách, skadiaľ aj pochádzali moji starí rodičia, v mestách bývať nezvykli, ale tých si nevedeli vynachváliť. Porovnaním s dneskajškom sa starej mame hlava krúti.

Vidis, a zase ses vedle.

Aha uz viem...obcas chapem, preco tu niektori jedinci chcu dostat do ruky zbran a branit zem cesku proti imaginarnemu nepriatelovi, pretoze ja mam teraz chut dostat do ruky obusok a byt tam vcera ako "obciansky aktivista" a mastit to tam hlava-nehlava. AKurat ja zachvilku vypenim a uvedomim si, ze je to blbost na rozdiel od tych, ktori nenavidia cely svoj zivot.

Mastit hlava nehlava zacnou brzy oni nas. Delaji to tak vsude, tak neni duvod, proc by to bylo u nas jinak. Ostatne to uz ukazali nekde v CR pred par dny, kdy se ubozatka tyrana, bourila.

Precti si tu diskuzi tady a uvidis, jak ses zase spolu s vseobjimajicim texasanem mimo. Napr.:

Teď? Je tu černo z needukovatelných přistěhovalců kdesi z dálného Orientu, kteří ani neumí česky, a při sebemenším náznaku nesouhlasu s jejich chováním rovnou sahají po kudle. Zřejmě by při větší konfrontaci s touto "menšinou" došlo k výrazné spotřebě policajtů. Proto na ně raději prděj...

ale to je urcite HOAX. slunickova zaba to urcite nazve minimalne tripl hoaxem, texasan to pojmenuje minimalne genocidou ubohych, nami nevzdelanych chudacku, lacnicich po vedeni, vzdelani a praci. Vzdyt je to nanich videt na kazdym kroku.

A teraz bombonik...aktivistka sa az rozplakala, ked videla ako boli chudaci dobiti po zasahu policie. Byvam tu sice oznacovany za slnieckara miestnou opoziciou, ale toto ma zdvihlo skoro zo stolicky a hoci nenadavam bezne prve slovo, co ma napadlo bolo ty pica.

...a bude hur...

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru