Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Modré zóny

Do Dejvic, ač nepražáci (již) jezdíme k zubaři a tam, kde potřebuju zaparkovat, nebývá problém a ani z placeného parkování by mi pupínky nenaskakovaly.
Ale jinak, to musí být radost, zaplatit ročně přes 4K za nejistotu, jestli budu mít večer kde u baráku zaparkovat. Modrá zóna není předplacenej flek, ač by tomu už skoro cena odpovídala. Dá se za to koupit třeba kompletní obutí na Fabku. Už těm inženýrům někdo řekl, že když donutí lidi vydat peníze tady nemohou je použít jinde?
Sockou do tý kolbenky jezdit budete, holoto. ]:)

http://praha.idnes.cz/levnejsi-parkovani-by-melo-byt-v-pripade-rocniho-kuponu-na-mhd-pbc-/praha-zpravy.aspx?c=A150727_2180087_praha-zpravy_bur

Předmět Autor Datum
Naserie to, že? Sa presťahuj a maš pokoj.
Qet 30.07.2015 01:19
Qet
Já v Praze nebydlím, já jen kroutím hlavou.
Zarniwúp 30.07.2015 12:17
Zarniwúp
K tomu snad jen "kurvy nenažraný"
icepower32 30.07.2015 11:27
icepower32
Problém je v tom, že i když se na ulici namaluje modrý pruh, nic se tím nevyřeší, akorát někteří zap… poslední
Yarda 30.07.2015 12:58
Yarda

Problém je v tom, že i když se na ulici namaluje modrý pruh, nic se tím nevyřeší, akorát někteří zaparkují, jiní ne. Chtělo by to spíš řešit, jak zvýšit v té oblasti počet parkovacích míst, třeba placených, aby se dostalo na každého, kdo tam bude potřebovat zaparkovat. Například tím, že když developeři chtějí postavit další kancelářskou budovu v místech, kde je nebo se předpokládá že by mohl být nedostatek parkovacích míst, tak by měli mít povinnost ta parkovací místa zřídit - i pro obyčejné lidi, třeba i s mírným poplatkem, nejen pro VIP.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru