Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Letní umývači oken na benzínkách

Necháváte si umýt okna aut při tankování na benzínce?
Já ne, sice to jsou obvykle mladý pěkný holky, ale obvykle stejně to odfláknou, takže to stejně musím ostříknout a ojet stěračama, umyjí stejně jen přední, výjimečně i zadní okno a navíc je to stejně zbytečný, protože po cestě do práce jedu lesním údolím okolo řeky a mám zase sklo plný rozmázlých much. A ty muchy ty holky stejně nesmyjí, jak jsou zaschlý.
U současnýho auta mám dokonce hrůzu z toho, že by se do mytí pustily přímo bez mýho souhlasu, protože pokud by zvedly stěrače ve spodní (výchozí) pozici, tak by mi mohly podřít hranu kapoty, protože částečně josu schovaný pod ní. Pro vyklopení stěračů je musím nechat vyjet nahoru.

Ale taky jsem si všimnul, že už těch umývaček ubylo, letos jsem je potkal poprvé. Před pár lety byly snad na každé benzince celý léto, teď už skoro nic. Už to asi tak nesype, jako dřív, nebo jsou lenivější, nebo o to nikdo nestojí, nejen řidiči, ale ani provozovatelé benzinek.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jezdím tankovat ráno cestou do práce, lehce po páté hodině ranní tam naštěstí neprudí. Stejně tak js… poslední
Moas 29.07.2015 08:50
Moas

Jezdím tankovat ráno cestou do práce, lehce po páté hodině ranní tam naštěstí neprudí.
Stejně tak jsem si zvolil čerpačku bez obsluhy, nebavilo mě pokaždé tomu hrnoucímu se týpkovi vysvětlovat, že načerpat si benzin do auta ještě umím a nic jiného na práci tam nemám.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru