Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Dnešní průzkumný výlet na kole - trek dostal zabrat

Tak to je prdel to cist. Schvalne kvuli trase jsem si to precetl, jinak se to neda cist. Aspon odstavce by pomohly. Priste, az budes radit lidem, at pisou poradne, si vzpomen na tento svuj pamflet.

Vsechny cesty, ktere popisujes znam velice dobre. Takze mne nedalo nereagovat na ty nesmysly, ktery pises. Za prve, si stezujes, ze neco neni znacene. Pak lehce priznavas, ze sis mozna neceho nevsiml... Urcite sis nevsiml. Hlavne kdyz jsi nekolikrat spatne napsal slovo vesnice Rozdrojovice, mne bylo jasny, ze bud neumis cist nebo se nedivas poradne kudy jedes - oboje pak ma stejny vysledek. Nevis, kde jsi.

Nechapu, co ses za jezdce na kole, kdyz ti cca 7km z Kninic do Bitysky prijde daleko... U popisu, kde vydavas sterkovou cestu za horsi, nez asfaltovou, uz jsem se malem smichy neudrzel. Doporucuju ti jit jezdit na letiste, na startovaci plochu, tam mas peknyho asfaltu dost.

Po precteni techto nesmyslu

Vedla kolem nějakého golfového hřiště a čím dál víc do kopce. Už jsem to tam musel jít pěšky.

a docteni tohohle

Ale tento úsek cesty byl nejhorší. Velké převýšení, hrubý terén, místy jsem musel jet krokem, abych chudáka treka úplně nerozbil. Cestou jsem také potkal pár "downhill magorů". Vždycky se raději postavím bokem, když slyším, že nějaký takový magor jede.. Těsně před Medlánkama vede ta stezka kolem chatek a to byl tak nepříjemný úsek, že jsem ho prostě prošel pěšky. To se nedalo - prudký kopec, sotva bych to ubrzdil, úzké to tam bylo, husté keře zasahovaly do cesty apod.

uz jsem se nesmal, protoze jsem pochopil, ze to myslis vazne a ze ti ten hustokrutopsiny teren, ktery zvladaji 8-10lete deti opravdu ublizil.

Nakonec po tom asi milionu stiznosti, jak se po tak narocne neste neda vlastne jet, napises

trek je poněkud nedostačující

. To uz si odporujes uplne.

No doporuceni pro tebe. Jezdi na rovnem asfaltu - vyhnes se kopcum, do kterych se musi slapat. Nejezdi do terenu, muze te tam cekat HRUBY TEREN, na kterem se rozmazlenym holcickam spatne jezdi. Dokonce pri prejeti takovehoto druhu terenu te muze sedlo bouchat do zadecku nebo do kulicek nebo do rucicek a nedejboze, kdyz ti odeprou sluzbu rucicky, to te pak muze stat i zoubecky.

Pro ostatni, kdo by tam nahodou chteli jet a uz nekdy sedeli na horskem kole... jedna se o tezce podprumernou trasu s velice lehkym terenem. Uplne v pohode tento teren daji zensky na trekovym kole. Ovsem ne ty, kterym hruby teren boucha do pipinky a tem, kterym velky prevyseni pri jizde do kopce zpusobuje nutnost slapat o neco vic, nez na rovnem asfaltecku.

Cesty jsou takrka rovne a bez zradnych der, kdyby nekdo chtel jet z kopce rychlej. Par z kopcu ma na par desitkach metru o neco vic stupnu, nez by neznaly kolem Brna mohl cekat, ale vyjizdi to zensky na treku, jak jsem uz psal, takze kdo jezdi na horskym, bude tady jako na vylete. U Medlanek je par desitek metru horsi cesta, ale tou se jet nemusi. Takze i kdyz se na ni natrefi a nekdo ma problem s prejetim, staci slezt z kola a prejit to.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat