Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jak jsem v noci potkal blbce z vesnice

Nedá mi to a musím se podělit o ne zrovna příjemný zážitek z dnešní noci.
Kamarád mě přemluvil k nočnímu výletu, to občas děláme a nikdy nebyl problém. Jeli jsme z Prahy na Okoř. Přijeli jsme cca v 0:30, nikde nikdo, dojeli jsme na křižovatku a jelikož nic nejelo, tak půl minuty jsem tam stál a hledal, kde by se dalo zastavit. Nikde nic, tak jsem se otočil, jeli jsme stejnou cestou zpátky a když jsem skoro vyjel z vesnice bez nalezení parkovacího místa, otočil jsem to u cedule ještě jednou a zaparkoval jsem na téměř prázdném parkovišti. V tu chvíli jsem udělal to nejlepší, co šlo, nechával jsem ještě moment běžet motor. V ten moment se někde vzal kluk kolem 20 a zatím celkem normálně, lehce naštvaně, povídal, proč mám ve vesnici dálkový světla a svítím mu tři minuty do obličeje. Stáhl jsem okno na pár centimetrů, v noci dveře radši neotvírám, omluvili jsme se, že jenom hledáme místo na zaparkování, tím jsem považoval věc za uzavřenou, jenže bohužel. Vím jistě, že jsem na nikoho nesvítil, ani do oken jsem nesvítil, na to si dávám v tu hodinu ve vesnicích pozor. On pokračoval, začal řvát, ať okamžitě vystoupím, co jsem to za kr*téna, jestli mi to přijde vtipný, začal rvát za kliku řidiče a řval proč tam jsme a co tam chceme, na moment přestal s klikou a hledal zadní, tu nenašel (Leon 1P, pro neznalého působí jako třídvéřák), tak zase bouchal tou přední, potom začal rvát dovnitř ruce tím malým prostorem v okně a snažil se vylomit sklo, naštěstí jsem ho otevřel jen na pár centimetrů, tak jsem měl jenom opatlaný okno zvenku a prsty a kus dlaní zevnitř, jak se tam snažil dostat. To už bylo blbý, tak jsem vycouval s jeho rukama v okně, nemohl je vyndat, tak musel běžet vedle couvajícího auta, zařadil jsem D, plyn na podlahu, ruce vyletěly ven a byli jsme pryč, docela jsem byl v šoku, co za individua se dá potkat. Prvně jsem ocenil zamykání celého auta po rozjetí se, nikdy mě dřív nenapadlo, že to tak ocením.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
• Kdyby mi nēkdo svítil do mordy dálkovyma, jestē na vesnici kde snad není potreba pouzívat dálkové…
CoCoChanel 12.07.2015 15:25
CoCoChanel
Já měl jen potkávací světla. Celé to byla otázka půl minuty, možná ani ne. Jak píší ostatní, když se…
Potkan007 12.07.2015 17:10
Potkan007
Za to opatlane okno si ho mal aspon nabrat na kapotu...
blue5 12.07.2015 19:35
blue5
Škoda nechat si tupanem promáčknout plech. poslední
Moas 13.07.2015 21:43
Moas

• Kdyby mi nēkdo svítil do mordy dálkovyma, jestē na vesnici kde snad není potreba pouzívat dálkové , asi bych se také zeptal ridiče, či má vsech 5'pohromadē.
• Na druhou stránku, kdyby mi sáhl na kliku nebo se rval dovnir, určitē bych neujízdēl, jestē k tomu dva v autē a ujeli jste jak postrelení zajíci :-)

Já měl jen potkávací světla. Celé to byla otázka půl minuty, možná ani ne. Jak píší ostatní, když se snaží dostat do auta, tak člověk neví, co chce dělat, jestli má nůž a jestli náhodou nepřiběhne pět kamarádů jen co otevřu dveře. Plus mám poměrně drahé auto ve výstavním stavu bez jediného škrábance o které se starám jak můžu a už to vypadalo, že do něj během chvíle začne kopat.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru