Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem 102. Tour de France

Sagan je podla mna takticky nezrely. V hromadnych spurtoch mu chyba vacsinou 10-20m a vyhral by...pri pohlade zhora vidiet, ze sa dotahuje, ale proste chybaju mu metre....vid vcerajsa etapa keby mala o 20m viac verim, ze vyhra...aj ked mal aj smolu, ked ho tam na chvilku zavreli, mal tam ten kontakt...atd, ale tu veducu trojku dotahoval kazdym zaberom.
Dnesna to som nechapal tiez...v kopcoch bolo vidiet, ze tie trubky mu netahali a bola len otazka casu kedy zase niekto utecie a vyhra to ako sa to uz stalo asi 3x v tomto rocniku. Fukalo bolo to riziko, ale proste mal sa v kopci pokusit o unik, pretoze stacilo dorazit na vrch kopca prvy a keby aj skupina bola cela vyhral by to, pretoze v zjazde nanho nikto nema ani ked ide za nim. Spravil by si par desiatok metrov naskok a uz by tu musel udrzat. Nechapem preco sa nepokusil na tom kopci o samostatny unik, mal som pocit, ze sily na to ma.
Takto nikdy nevyhra, akonahle je v uniku nikto mu netaha a len si nastupuju, co on musi kontrolovat stale a ubera mu to zbytocne sil.
On sa furt spolieha na to, ze dojdu hromadne do ciela, ale na 90% mu vzdy niekto ujde a uz to nedobehne.
Preto je vecne druhy, pretoze sa rozhoduje nespravne podla mna.
Ale povazujem ho za jedneho z najuniverzalnejsich cyklistov v pelotone. Greipel ho sice dava, ale tesne a pritom ma problemy (podla jeho vlastnych slov) drzat sa v pelotone, Sagan spravi 3 uniky za 3 dni a tie jeho umiestnenia v top10 skoro zakazdym...
Holt, ale je to vecny princ, asi nikdy nebude kral.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat