loading...
Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak mama si risi rozvracet nenecha. https://www.facebook.com/robert.metelec/posts/10207169542295568…
Radek 12.01.2016 12:14
Radek
I kdyby jsi se s pěnou u huby uřval, tak s tímto nenaděláš nic, maximálně tě trefí a budeš s křivou…
M-Pol 12.01.2016 16:55
M-Pol
A jen bych se zeptal, abych snad lepe pochopil. Tobe to, co se deje pripada normalni, logicke a chov…
Roker 12.01.2016 23:39
Roker
A kterou totalitu myslíš? tu eurototalitu, nebo antiislami totalitu? Mně totiž přijdou obě hodně neb…
touchwood 13.01.2016 08:34
touchwood
Mas pravdu, su tvuj fuhrer, ale jinak zase kecy a blablablabla. S kolika teroristy jsi mluvil, ze vi…
Radek 13.01.2016 11:55
Radek
Tak my sme fuhreri a chceme zakazovat (jeste zadny nevitac nic nezakazal) a politici v Nemecku rusi… nový
Radek 15.01.2016 06:19
Radek
Ačkoliv jsem nevyjádřil žádný názor k tématu, obdržel jsem slušivou nálepku. To bylo snadné, díky :b… poslední
vlk56 15.01.2016 10:52
vlk56

Tak mama si risi rozvracet nenecha.

https://www.facebook.com/robert.metelec/posts/10207169542295568

kdo nema FB, tak odkaz na zpravu tady

http://www.imagehosting.cz/?v=cenzurka.png

a tady original
http://www.breitbart.com/london/2016/01/10/anti-islamisation-pegida-leader-charged-by-german-cops-for-anti-rape-t-shirt/

Nepatral jsem po pravosti. V tom multykulty hnoji uz to nema smysl. Kazdy kdo ma tu povestnou spetku rozumu uz vidi, do ceho nas slunyckovi zmrdi zatahli. Za chvilku budeme odevzdavat povinne sliny, moc, otisky a asi i hovna, aby vedeli, jestli jsme nahodou nezrali neco nezdravyho. Uz vi co piseme, uz vi co kupujeme, uz vi, kde se pohybujeme, tak je potreba jeste ten sprosty lid uslapnout a dohlidnout na nej o neco vic. Tak eurohujeri a slunyckari do toho, nez to vypukne, ale az to vypukne...

Takze to v podstate znamena, ze pokud by si na tricko dal "vitam znasilnovace", nikdo by asi ani necekl a mozna by na vyrobu dostal i nejakej ten grantik.

A jen bych se zeptal, abych snad lepe pochopil. Tobe to, co se deje pripada normalni, logicke a chovani vladnich elit v Evrope ti nepripomina, docela napadne, dobu, ne az tak davno, minulou?
Ja se tedy zuby nehty snazim cist, videt, vnimat a posuzovat argumenty vsech stran, byt je to nekdy psychicky docela narocne, ale ta dalsi totalita ktera se tu zacina rozprostirat, me moc v klidu nenechava...

A kterou totalitu myslíš? tu eurototalitu, nebo antiislami totalitu? Mně totiž přijdou obě hodně nebezpečné, ta druhá je ale nebezpečnější, protože je agresivní a ohrožuje nás přímo.

Zrovna včera jsem na Maxu viděl úplnou náhodou The Siege. Ten film docela přesně zachycuje dnešní situaci s "teroristy", včetně toho, čeho vlastně chtějí teroristé dosáhnout. Velmi lehký přechod mezi svobodou a totalitní společností se může odehrát velmi rychle a návrat nemusí být možný. A stačí k tomu pár hlupáků s předsudky a klapkami na očích jako je tu třeba Sturmbannführer Radek.

Tak my sme fuhreri a chceme zakazovat (jeste zadny nevitac nic nezakazal) a politici v Nemecku rusi tradicni veci, jako jsou slavnosti (zajimavy bude sledovat, jestli zrusi i nadchazejici festival v Koline).

Pokud jeste nejaka tupa hlava, jako treba pinokio, texasan nebo kvicicipejsek56 honici zerzavou kocicku pochybuji o tom, ze je to jednoznacna vina dementnich slunyckaru, kteri sem tu chamrad nechali nalezt a jeste ji vitaji, tak opravdu doporucuju bohnice. Takze tady se ukazuje, kdo je skutecnej fuhrer - vitaci a slunyckari.

Takze my, nevitaci, dekujeme slunycta. Svobod nas zbavujete vy, realne a skutecne. Ale to je urcite ta dan, za to multykulty obohaceni, ktery nam v podobe znasilnovani, teoristickych utoku, vyzirani socialnich davek a jinych, vypecenych vecicek, kozomrdi prinesou.

Tak znovu vyzyvam vsecny slunyckare celeho sveta, spojte se a poskytnete v ramci multykulty party vase zeny a dcery frustrovfanym migrantum. Konecne dostujte svym idealum. hlasate stale, ze vse je vsech, ze CR neni nase zeme, takze Vase zeny a deti jsou take vsech. Podelte se, nestydte se. Kozomrdi je radi prijmou a mozna i vrati a nebudete mit na svedomi sexualne motivovany utoky, protoze ty se deji kvuli vam, kdyz jste se doted odmitali podelit.

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/391875-mesto-v-poryni-zrusilo-kvuli-migrantum-masopustni-pruvod.html

Zpět do debat Nahoru

loading...