Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Stejne zjistis ze je to 3,14 čovina, jednou to vyzkoušíś a už na to nehrábneš... Asi jako každej kdo…
icepower32 15.05.2015 08:39
icepower32
asi tak. 3D byla jen vějička jak znovu prodat po pár letech nové modely TV. Pro běžné použití je to…
touchwood 15.05.2015 09:28
touchwood
Já s tím zkušenosti nemám, jen jsem na to chvíli koukal někde v superhyper, běželo tam nějaké reklam…
L-Core 20.05.2015 18:10
L-Core
3d je podle me prave zajimavejsi na hry, filmu je malo a jeste min takovejch, kde to 3d dava skutecn…
bahno 23.05.2015 00:18
bahno
Hm, na dvě barvy to snad nemůže být kompletní nikdy... poslední
Zarniwúp 23.05.2015 00:42
Zarniwúp

Já s tím zkušenosti nemám, jen jsem na to chvíli koukal někde v superhyper, běželo tam nějaké reklamní video s efekty. Špatně to nevypadá, ale nijak o to nestojím, filmy mě nechávají vlažným.

Co ale vůbec nepochopím, je ta hrůza s červeným a modrým sklem, občas použitelná v PC hrách (Trackmania, Minecraft). To je IMHO naprosto nepoužitelné, barvy hry jsou fuč..

3d je podle me prave zajimavejsi na hry, filmu je malo a jeste min takovejch, kde to 3d dava skutecne neco navic. U her to ale opravdu pridava na zazitku, byt to obcas ma mouchy typu kouknu do puskohledu a 3d se nevypne - coz se v realu vypne, pac koukam jenom jednim okem.
Anaglyph brejle jsou takovy levny otestovatko, jestli to na me vlastne funguje - lidi s poruchou prostorovyho vnimani beha po svete prekvapive hodne. Pokud jsou brejle barevne kompletni(cervena a cyan, eventualne vzacny modra/zluta), da se alespon castecne zachovat barevny podani. Ale je to mizerie. Nekompletni brejle(cervena/modra, cervena/zelena, eventualne jiny exoticky kombinace) barvy ztracej kompletne.
Perlicka na zaver - mam kamarada, co je barvoslepej. Hrozne si pochvaluje cerveno/zeleny brejle, 3d super a rozdil v barvach pro nej zcela marginalni.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru