Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Den blbec

Včerejšek se povedl.
Vzal jsem manželku a to RC létadlo, co jsem se o něm nedávno zmiňoval. Že ho tedy konečně zalétnu (to letadlo, ne manželku). Vyjeli jsme na kopeček, kde obyčejně létávám. Cestou jsem si vyslechl, jak se rozpadlo záchodové prkénko u Geberitu a že budem muset koupit nové. (To po něm sakra někdo šlape??)
Létadlo jsem do vzduchu dostal, zjistil jsem, že maličko utahuje doprava a je maličko těžké na předek. To se dalo čekat, nastavoval jsem těžiště "na jistotu", vždycky je lepší, když to trochu padá, ale je stabilní. Tak jsem s ním chvíli poletoval a dotrimovával, až jsem s tím skončil na stromě. Takovýho místa tam je a já ho nechám asi osm metrů vysoko.
No vylezl jsem tam, podrápanej až hrůza, ale aspoň jsem si dokázal, že jsem stále jura a jak malej harant umím lézt po stromech. Odnesla to vrtule a mám dojem, že ložiska motoru, jak to ještě chvilku mlátilo větve.... To se opraví.
Když jsme odjížděli, vysypala se spojka u auta, kterou se chystám nechat opravit asi půl roku.
Na asistenčku (mám pojistku) jsme čekali asi jen čtyřicet minut. Auto stojí u servisu. Část cesty domů mě odvezl v půl desáté večer kamarád - chlapík z asistenčky mi sdělil, že by mě rád hodil zpátky domů, ale bohužel je pojišťovny dost těžce hlídají přes GPS a tohle by byla bohužel zajížďka. No nic, kamarád byl ochotný a já jsem si na benzínce, kde jsem čekal, koupil jednoho Excellenta. Čekal jsem tam na té benzínce jak bezdomovec s cigárem v jedné a otevřeným pivem v druhé ruce.
No a teď jedu do servisu ověřit si, jak moc jsem se seknul v odhadované ceně opravy.
Jo, včerejšek se povedl.

Berte to jako určitou dávku cizí smůly, zpříjemní to den. :-) Mám kamaráda, který mě podobným obšťastňuje pravidelně. Není nic lepšího, než slyšet, jak se druhému něco sere a nedaří. ;-)

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No den blbec jsem měla dneska. Jsem se uklepla a nechtíc jsem objednala 600 kilo eidamu místo 60 kil…
ssimca 22.05.2015 19:20
ssimca
Zrovna dneska jsem si říkal, že by to chtělo koupit trochu větší množství nějakýho sýru na pizzu. I…
Prasak 22.05.2015 19:33
Prasak
Ti ho pošlu :-D poštou nebo kurýrem?
ssimca 23.05.2015 18:30
ssimca
Pošlu synka. Přijedeš si pro něj, nebo ho mám přivézt? poslední
Prasak 23.05.2015 20:17
Prasak

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru