Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Dárek pro přítelkyni

Zdravím, chtěl bych vybrat dárek pro přítelkyni - pořád třáví čas někde venku a nedávno zmiňovala, že by potřebovala novou bundu. Padla mi do oka tahle větrovka, tak se chci zeptat jestli za tu cenu opravdu stojí - jestli máte někdo zkušenosti s podobnými bundami, nebo máte tip na lepší? Případně jestli máte nějaké negativní zkušenosti s tímto skateshopem? Budu rád za jakoukoli konstruktivní debatu. Chci udělat přítelkyni radost a nekupovat jí žádný šunt kvalitou z tržnice :D. Snad mě chápete :)) Díky všem za názory :)).

Předmět Autor Datum
Pokud to nemáš moc daleko do Prahy, zkus se nejdřív podívat sem: http://www.fashion-arena.cz/ když b…
Yarda 27.04.2015 08:12
Yarda
Shodou okolností tam mám namířeno příští týden, tak se tam nejspíše mrknu, díky za tip ;)!
Gladiator35 27.04.2015 10:22
Gladiator35
Jakožto Pražák, musím řict že Fashion Arena stojí za govno. Maj tam přebrané kusy, často chybí velik…
icepower32 27.04.2015 18:08
icepower32
Veličenstvo. Nenechte prchlivost cloumat svým majestátem. Já jsem napsal, že tam může něco výhodného…
Yarda 27.04.2015 23:39
Yarda
Tenhle tón si vyprošuju. Pouze jsem napsal svůj názor a svoji zkušenost, netřeba hned brát vše jako… poslední
icepower32 28.04.2015 15:04
icepower32

Jakožto Pražák, musím řict že Fashion Arena stojí za govno. Maj tam přebrané kusy, často chybí velikosti a ty ceny jsou prakticky stejné jako v jiných obchodech. Spíš to tam je, jak doprodej zbytků..Občas jsem si tam něco zázrakem pořídil, ale žádná pecka to nebyla a jak se to jeví v reklamách či jak o tom mluví někteří lidi, to ve skutečnosti není. Pokud nepochodíš tam, zkusil bych oc-Chodov, Arkády atp... Každopádně, jestli ta bunda v odkazu je její styl, tak vypadá pěkně a za ty prachy není co řešit...

Veličenstvo. Nenechte prchlivost cloumat svým majestátem. Já jsem napsal, že tam může něco výhodného koupit, když má štěstí. To pak pár stovek může ušetřit - píšu to z vlastní zkušenosti. Jako nepražák to tam chodím okouknout když mám na to čas. A do normálních krámů chodím, když v outlet centru nepochodím. Jinak mám zkušenost, že pokud sháním něco konkrétního, nemusím to sehnat ani v normálních značkových qelbech. Třeba tady:
http://ekonomicka.poradna.net/q/view/2339-shanim-na-zimu-pansky-trictvrtak?page=r2478#r2478

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru