Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Prezit 3 tydny v lese mimo civilizaci

• S prately (3) jsme se rozhodli pristi tyden opustit na nakou dobu civilizaci a na vlastni kuzi preziti v prirode.
• Nepocitaje dve vysilacky 10Km dosahem (teoretikckém), celenkové baterky, nebudeme mit zadnou technologii.

Uz nak tak skladame horolezecky material, karabiny, helmy (nevazi ani 500g) lekarnicka, samozdrejme nuz, pritel donesl jakésy kapslule na cisteni vody, chceme toho mit co nejmin, zadné turistické krosny, ale jen 40l batohy.
• Nebereme stany, mame site/plachty, vojenskou sekyrku, lopatku, busolu,, mapu, po ceste jsou naké opustené vojenské bunkry, mensi jeskyne, docela nas laka je prozkoumat.
• Samozrejme mame obleceni, na takakouvou jak to nazvat adventuru vhodné. (urcite né v sortkach, nebo koupaci cepici, brusle)
• Bohuzel pro ochrance zvirat, mozna i upytlacit, nakého zajice.

•I presto, bych rad znal nazor nekoho, kdo takle jiz urcite vyjel, jaké veci jsou opravdu nezbytné, nazor spis praktika, nez teoretika.
Rozhodne, chceme mit co nejmin nepotrebnych veci, ale také ty nejhlavnejsi nenechat doma, pakticky budeme stale v pohybu, proto jen ty 40L babatohy, nevim jestli bych chtel slizat naké humna, padelky se 140L :-)

Za 2, pocitame 3 tydy by jsme mely dojit na hranice, kde by jsme jeli vlakem zpatky.
(samozrejme, v lese jsme jiz nakou dobu stravily, ale ne presunem)
[1296812358.jpg]

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Před rokem jsme na podobnou výpravu šli s přáteli. 3 lidi 18,20,21. 15 dnů se přežívalo v lese s kaž… poslední
Jozan 13.04.2015 15:58
Jozan

Před rokem jsme na podobnou výpravu šli s přáteli. 3 lidi 18,20,21. 15 dnů se přežívalo v lese s každodenními přesuny. Šlo se velkou část cesty podél potoka, takže obživa byla hlavně z ryb. Zbylá část cesty se jedlo co se našlo.... nezapomenu ale na vynikající houbovou polévku. Taky jsme chtěli lovit zajíce, ale realita byla jiná.... nic se nepodařilo chytit :D Hlad byl pořád, ale přežilo se.
Počasí přálo tak se akce vydařila. Chtěli jsme stan, ale byl moc těžký a nikdo se s ním nechtěl tahat tak se nebral a udělali jsme dobře.... není potřeba pokud je dobré počasí.

Rád bych šel hned znova, ale bohužel už dva pracujeme tak se zdejchnout na tolik dní nedá. :-(

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru