Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zákaz vstupu v outdoorovém oblečení, hlásá nálepka na dveřích obchodu

Znelo to uplne normalne a i kdyby to znelo kriticky, tak je jen jeho vec, co si o tom mysli. Jestli to tobe zni kriticky, tak je to jen a jen tvuj problem. Ja kdyz vidim ty trubky, co nosi gate s pasem u kuli a s prdeli u kolen, tak si taky rikam, jestli to maji v hlave v poradku. Musi to byt strasne pohodlny a musi se v tom dobre hybat a chodit, ale kazdej at si nosi co chce. Nicmene me to nezbavuje prava na to, abych si myslel co chci.

No a ja si o lidech, co nosi gate u kolen myslim jen toto - fakt to nemaji v hlave v poradku a navic vypadaji jak idioti. A je mne uplne jedno, ze si nejakej teplej buzik mysli, ze v riflich, v maskacich nebo v teplakach, vypadam pro nej taky jako idiot. Ja ale nebudu trotlovat po svete a zadat, aby se chodilo jen tak, jak si preji tepli metrousci.
Mohlo by to totiz pak dojit tak daleko, ze stejne jako oni nosi gate proklate nizko, ja bych na tech mych buranskych riflich mohl zacit nosit kolty proklate nizko a pak by se videlo, co je pohodlnejsi.

Ty si na sebe hod triko s Che Guevarou, pres to hod slajfku, vem si gate do pul zerdi, na to nahod sacko, mrkni se do zrcatka, prilizni se (ale nezapomen sundat baret) a supitej do spolku s al tupounem.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat