Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zákaz vstupu v outdoorovém oblečení, hlásá nálepka na dveřích obchodu

V 80-90% pripadu tak s lidma jednam. Jednam s lidma na rovinu, co si myslim, to rikam - nikoho jako prvni neosocuju - krom proflaklych lzi a jmen. Jsem slusne vychovanej, pochazim z vesnice, kde uz jen nepozdravit jako prvni nekoho starsiho byl pomalu zlocin - to + spoustu dalsich veci, ktery dnes uz nejsou bezny dodrzuju. Lidi silne rozlisuju, napriklad (pokud me pamet neklame) jsem nikdy nebyl sprostej ani jsem neurazil Lcoreho, Jafiho, protoze si jich tak nejak vic vazim. Jak ale narazim na debila, 1-2x to preziju a jsem porad slusnej, ale pak uz to ze me lita a je mne uplne jedno, kdo je kde. Minule to trosku slusnej (bez nadavek) ode me zchytali usmoleni namestci primatora, kteri si mysleli, ze byli zvoleni kvuli jejich krase a kvuli tomu, ze by radi, aby jim nekdo sypal do kapes "dolarky".
Nemam s tim problem a ver tomu, ze rozbitou hubu nemivam. Ten povl a ta luza (tim oznacuji vetsinovou populaci, ktera neni schopna stat za vlastnim nazorem nebo rict co si mysli nebo rikat neco, co jde proti proudu,...), co je skoro vsude kolem, totiz nejsou zvykli slyset nekoho mluvit jinak, nez jak jsou zvykli. Takze byvaji jen prekvapeni. Nenavstevuju ale hospody 5. cenove, kde by to mohlo dopadnout jinak, ale tam taky nechodi lidi, se kterymi se bavim.

Jinak k Al tupounovi - v tom prispevku nevidim nic spatnyho. Jen jsem toho internetovyho trola chtel povzbudit k akci. Netusim, na co reaguje, takze to byla jen zkouska.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat