Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zákaz vstupu v outdoorovém oblečení, hlásá nálepka na dveřích obchodu

Ten název ankety je myšlen jak? "takto oblékat" znamená outdoorově nebo neoutdoorově?

Jinak si představuji veselou situaci, kdy outdoorově oděný člověk prozře, bude si chtít jít do toho krámu koupit vycházkovou obuv či šatstvo a prodavač jej rafne za prdel a vyrazí, protože tam nemá co dělat... Má tam dotyčný přijít znovu ve slipech? Co když budou mít taky maskáčový vzor?

Bohužel se tu mísí dva extrémy. Jedna strana outdoor, druhá strana společenský oděv. Zlatým středem pro nošení do města by měl být vycházkový oděv (který - navzdory svému názvu - není určen jen na vycházky, ale např. i na regulerní cestování z a do zaměstnání). Nicméně je třeba všeho s mírou. Pokud někdo cestuje do práce na kole, tak je blbost po něm chtít, aby jel ve vycházkovém oděvu nebo aby si ho snad bral s sebou. Pokud se někdo cítí v něčem pohodlně, nosí čisté oblečení a nijak to nikoho neobtěžuje, tak je to jeho respektováníhodná volba.

Jeden kolega v práci chodí perfektně oblíkaný dle společenských pravidel, jen škoda že má vlasy do půli zad, plnovous jak Rumcajs a z jeho kolínské "Eau de Pičifuk" opadává listí z dubů. V šalině bych si radši sedl vedle upraveného sporťáka v Goretexu oděného.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat