Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Dovolená v Egyptě

Zaslechl jsem někde ve zprávách, že cestovky států severní Evropy zrušily na 60.000 zájezdů (podzim, zima) do Egypta. Protože jejich vlády tam jezdit nedoporučují kvůli současné situaci. Naopak naše zodpovědné cestovky už tam prý zase začínají zájezdy prodávat ("...a ty blbej státe se pak starej, abys je v případě náhlých potíží dostal zpět, hlavně že my budeme mít vejvar").

Nepochopím **** (člověka), který tam teď poleze. Já bych tam nejel nikdy, už od vybití turistů u Luxoru někdy před deseti(?) lety. Vlastně bych teď/v budoucnu nikam do Afriky nikdy nejel. Stejně tak do Asie či jižní/střední Ameriky. A i v Evropě je řada států, kam bych se nevydal ani zadarmo.

Kdybych tak moc stál o adrenalin, můžu se zajet vyřádit třeba na Cejl nebo do Muglinova.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Chtel jsem tam i letos, ale holt ne-e, prilis neprehledna situace. Takze to bude nekam jinam v sever… poslední
lucifer 28.08.2013 19:14
lucifer

Chtel jsem tam i letos, ale holt ne-e, prilis neprehledna situace. Takze to bude nekam jinam v severni Africe, od pristiho patku. (byt vic penez tak klidne i kamkoliv jinam co se Asie/Afriky tyce) V Egypte jsem byl... nevim 6x - 7x minimale, jezdim tam hlavne kvuli Rudemu mori - nic srovnatelneho neni siroko-daleko. Egyptani vseobecne mi nevadi, ani muslimove jako takovi, kdekoliv. BTW - ani jednou jsem v Egypte nechytl "faraona". To je hlavne klasika u buranu kteri se dostanou na hotel s all-inclusive, a zerou doslova jak prasata. Nakydat na talir vse co jde, pomichat pate pres devate, povrtat se v tom a nechat na stole. Nekdy se musi jeden za soukmenovce normalne stydet.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru