Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Proč se jezdí na dálnici pomaleji?

Když jsem měl auto u doktora (výměna spojky), tak jsem měl půjčenou fabku HTP a nebylo to nic strašného. Jezdil jsem s tím dva dny především mezi vesnicema a těch 110km/h jsem s tím jezdil, ale zvuk to má hroznej. Do kopce to nejede a předjíždět se s tím taky moc nedá, ale to od takového auta nikdo nemůže chtít.

Doteď jsem měl seata ibizu 1.4MPI 44kW (chip na 49kW) a na dálnici jsem s tím bez problémů držel 150km/h. Předjíždět se s tím dalo pěkně, na to auto si nemůžu stěžovat. Jezdí to pěkně! Nyní se konečna naskytla příležitost ibizku jsem nechal přítelkyni a pořídil jsem si to samé akorát v jiné motorizaci :)).

Teď jezdím zase ibizou, ale mám v tom 1.8T 20V 115kW (chip na 153kW) a to už tedy s rychlostí moc problémy nemá, ale spotřeba už je taky někde jinde...
K tématu: na dálnici moc nejezdím (2x do měsíce) a pravda zrovna tuhle sobotu se mě snažila předjet jenom jedna audina a na 210km/h to dotyčný v audině vzdal :-D. Normálně takhle nejezdím jen jsem to chtěl zkusit trošku projet auto mám od minulého úterý a je to vážně drak. Přál bych Vám ten pocit když v takovém prckovi předjíždíte ty audiny a bavoráky co se kolem prohání ]:).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat