Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Auto blbě parkuje. Nechat nebo nenechat odtáhnout?

A vysklí nám okna. Až do takových extrémů to hnát nechci. Jak jsem napsal, ta cedule na vratech to dost vylepšila. Mám vytištěnou odpověď místní policie, že u nás odtahovka funguje a stačí zavolat, chtěl jsem ji také dát na vrata, ale zatím ji mám v záloze a pokud tam někdo zavazí delší dobu, tak to vytisknu ještě jednou a šoupnu mu ji za stěrač.
Jednou jsem koukal za záclonou, nějaká blondýnka zastavila před vraty, vystoupila, koukla na ceduli na vratech a šla kousek popojet.
Kdysi mne napadlo auto před vraty vyfotit i s čitelnou RZ, v počítači zkombinovat se stránkou www.parkujesjakprase.cz (ještě to existuje, ale s jinou adresou, asi se otřeli o někoho důůůůležitého a dostali přes nos), vytisknout a dát za stěrač (ale nikam jsem to neposílal, pokud by se tu vyskytli nějací mravokárci a mleli něco o ochraně osobních údajů). Parkovala tam nějaká slípka a když za půl dne přišla k autu, u baráku byl zrovna můj bratr (a nevěděl, wo co go), tak to od ní schytal z první ruky:-D
A jednou taky byl u nás jeden známý, zajel s autem do dvora a když potřeboval odjet, nemohl. Tak brnknul svému známemu cajtovi, ten podle RZ zjistil majitelku a mobil na ni, ale byla nedostupná, tak zjistil mobil na jejího manžela, ten přiklusal a popojel. Pokud tam ta paní měla nějaké techtle, případně i mechtle, měla pak doma co vysvětlovat.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat