Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemDůležité -- TOHLE NENÍ PORADNA --

Opravdu nešťastné je na cokoliv upozorňovat v názvu nějakého threadu. Já osobně, když přijdu na nové forum, pár threadů si pročtu, ale pochybuji o tom, že to tak dělají všichni.

Když to napíšu velmi zjednodušeně - jsem nějaký nový návštěvník, který nerad čte, zajímá ho jen to, jak vyřešit jeho problém. Jéé, debaty! No to já jim tam napíšu. Aha, musím se registrovat. Hotovo, co je tohle za článek? Fuj 6 řádků, na to jim kašlu, kde si mohu založit své vlastní téma? Tak, a teď raďte!

Takovýhle člověk, kterých není málo (mezi dospělými možná ano. Mě je 18, mezi mými kamarády je takových opravdu hodně), kašle na to, co je napsáno v úvodním threadu, jak se jmenuje třetí thread, který ho upozorní na to, že toto není poradna. Prostě sem hodí dotaz a bude doufat, že mu někdo poradí, jak to opravit.

Samozřejmě je blbost na úvodní stránku (debaty.net) lepit písmem velikosti 72, že toto není poradna. Ale co to dát do toho úvodního threadu? Dát tam velkým tučným písmem - TOTO NENÍ PORADNA. Nebo něco podobného. Ten úvodní thread stejně nikdo víckrát neotevře, takže "je uplně jedno", jak bude vypadat

Jinak mě osobně z toho není ani zima ani teplo, jestli tu jsou zamčené thready. Jen vám to zbytečně přidělává práci

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat