Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemDůležité Vitajte na www.debaty.net

Na poradnách je stále možné se ptát bez registrace. Obdivuju tým, že to ještě nezarazili, má to i poměrně dost nevýhod, které mi došly až když jsem se stal moderátorem na jednom fóru o mobilech. Tohle je pískoviště, pokusný prostor a místo k diskutování pro registrované. Takový "dárek za registraci". Můžeš si klidně zablokovat přístup na tuhle stránku a dál chodit na poradnu jako do teď.

edit:

bylo spousty lidí, co museli kvůli svému názoru poradnu opustit

A držel je tu někdo? Nikdo je tu nedržel, nikdo je nevyháněl. Jednali zcela svobodně podle své vůle. Když se jim tu nelíbilo, tak sem přestali chodit, tak se chová většina lidí.
Dělal jsem několik stránek na objednávku, skládal jsem počítače, ale třeba i pár dní zpátky sekal zahradu. To je úplně jedno, vždycky se najde někdo, komu se výsledek nebude líbit. Že se ale sousedovi nelíbí, jak jsem dneska posekal trávník neznamená, že bude chodit desetkrát za den kolem plotu, pokaždý zvonit a potom mi nadávat, že ten trávník se mu vůbec nelíbí. (Tvoje chování.) Nebude si ho všímat, bude chodit kolem a nekoukat na něj. Když to nedokáže, může chodit libovolnou jinou cestou, kde můj trávník neuvidí. Pokud se mu posekaná zahrada líbí, může mi ji cestou kolem plotu pochválit a prohodíme pár slov. A přesně tak je to i tady!
Když se mi nelíbilo na jediném českém fóru o Nokii N900 (minimálně v té době), tak jsem jim tam nepsal, jak to maj všechno blbý, pravidla jsou na hlavu a nechovaj se tam moc dobře. Prostě jsem tam NECHODIL, vrazil jsem hodiny denně do budování "konkurence". Takové, kde se to líbilo mně. Stovky hodin, v průměru 2 hodiny denně jenom tvorba obsahu skoro rok a půl. Hledání, překlady, zkoušení a testování, instalace a odinstalace, upload, rady. To všechno sežere hodně času a když to odflákneš, je to vidět. Taky na moje návody odkazovali z nejedné stránky. Tak do toho. ;-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat