Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemDůležité Vitajte na www.debaty.net

Jako dlouholetý uživatel poradny si dovolím vstoupit do debaty se svým názorem. Na poradnu už nechodím (every day) a ani sem chodit nebudu, protože chování adminů je pro mě nepřijatelné, ale výjimečně se tady k tomu vyjádřím.

Když si vzpomenu, jak tady ti všemocní odborníci kritizovali různé weby, které někdo na poradnu dal k posouzení, fakt se musím smát tomu, co vypadlo z jejich projektu debaty.net.

Základní myšlenka: Uznávám, že množství OT na poradně mohlo být důsledkem vzniku tohoto projektu, nicméně celá myšlenka mi přijde tak na rok 95, bohužel tomu odpovídá i vzhled. Všichni známe anonymní debaty, všichni víme, že dřív nebo později se každá debata stane "nečitelnou" právě díky anonymům. Chápu, že to poraďnáci vnímají jinak, protože mnohdy se znají, ale předpokládám, že debaty.net není jako debatní kroužek pro poradňáky. Jednoduše řečeno, vytvořit anonymní dizkusi je naprostá kravina a vymstí se Vám to, zejména na času administrace a blokování/mazání. Né náhodou idnes zavedlo kontrolu přes scan občanky, aktuálně.cz páruje s FB, všechno to jsou více či méně učinná opatření, aby se internetovým diskuzím vrátila nějaká úroveň. Vy se vracíte zpět, budiž, Vaše věc..

Vzhled: to je fakt strašný a zcela jej vystihuje přislový "kovářovic kobyla..". Nechápu, jak jste mohli vypustit tak odpornou stránku. Snad průměrný středoškolák by to udělal lépe.
* Fakt je vtipné, že máte zkratkou vyjádřeno "odp" a "zobr." a pod tím v dlouhé nudli číslo.
* Reklamu chápu, ale myslím si, že by se našlo i lepší řešení, zúžit levý blok, narvat další do prava, kde není nic. Stejně se každý dotaz roluje.
*V profilu mám tuším schéma "Igork", na debatách je to vyjádřeno jen bočním panelem. Chápu, že na tom makáte, ale na to, abyste vypustili bílou stránku do světa jste potřebovali asi vyšší moc, protože to celkově vypadá jak moje dvojbarevný excel zadání portálu, na kterým pracuju (však víte), kde je popsán základní rozložení stránky a funkcionality, nikoliv design. To jste mi tady vesele kritizovali, ačkoliv jste to nikdo neviděl, nicméně po jednání s několika společnosti jsem zklidil pochvalu za takové zadání. Ale to je jedno, ale zajímalo by mě zadání pro debaty.net, pokud vůbec nějaký bylo.
Jediný, co se dá pochválit je zachování "stromové" struktury dotazů, či jak se to nazývá, ale jinak si myslím, že je to naprosto zbytečný projekt, strašně provedený a s narůstem financí za reklamu na chod poradny Vám neúměrně naroste práce na poradně. Měli jste se zaměřit na placenou IT poradnu. V tom vidím daleko větší potenciál.

Přesto přeji mnoho zdaru a brzké přepracování k lepšímu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...